Τη χάρισε και σε άλλους φίλους και συνεργάτες του ο κ. Τραμπ: Χάρη και στον συμπέθερό του, Τσαρλς Κούσνερ

Ο Πολ Μαναφορτ, πρώην στενός συνεργάτης του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. EPA, MICHAEL REYNOLDS




Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξέδωσε χάρες για 26 άτομα και τρεις αλλαγές στις ποινές φυλάκισης πιστών πρώην συνεργατών και φίλων του.

Ο Τραμπ έδωσε χάρη και στον συμπέθερό του, τον Τσαρλς Κούσνερ, τον πατέρα του γαμπρού του, Τζάρεντ Κούσνερ, καθώς και στον Πολ Μανάφορτ, τον πρόεδρο της εκστρατείας του, το 2016, και τον Ρότζερ Στόουν, τον μακροχρόνιο άτυπο σύμβουλό του και εμπιστό του.

Ο Μάναφορτ, 70 ετών, ήταν από τους πρώτους του εσωτερικού κύκλου του κ. Τραμπ που αντιμετώπισε κατηγορίες, οι οποίες ασκήθηκαν μετά την έρευνα του Ειδικού Εισαγγελέα Ρόμπερτ Μούλερ για ρωσική παρέμβαση στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Ο Manafort ευχαρίστησε τον Τραμπ στο Twitter που δεν τον άφησε να εκτίσει το μεγαλύτερο μέρος της ποινής φυλάκισης του.

Επίσης στη λίστα που κυκλοφόρησε την Τετάρτη βρίσκεται το όνομα της Margaret Hunter, συζύγου του πρώην βουλευτή Duncan Hunter.

Το δεύτερο κύμα απονομής χάρης έρχεται καθώς ο πρόεδρος έφυγε από τον Λευκό Οίκο την Τετάρτη το βράδυ για να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων στη Φλόριντα.

Το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν εξακολουθεί να επιδιώκει να ασκήσει δίωξη εναντίον του Μάναφορτ για εγκλήματα κατά της πολιτείας Νέας Υόρκης.

Απένειμε χάρη στον Τζορτζ Παπαδόπουλο ο Πρόεδρος Τραμπ: Τον οποίο έλεγε πως δεν γνώριζε…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: