Ο γιος του Ερντογάν πήγε στο στρατό; Ερώτηση βουλευτή ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για τον νεοσουλτάνο…

Στον γάμο του Αχμέτ Μπουράκ Ερντογάν παραβρέθηκε και ο τότε πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μπερλουσκόνι. Φωτογραφία Γραφείο Πρωθυπουργού




Σοβαρές αμφιβολίες για το αν εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ο Αχμέτ Μπουράκ Ερντογάν, ο μεγαλυτερος γιος του προέδρου της Τουρκίας, διατυπώνει το αντιπολιτευόμενο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό κόμμα (CHP) με ερώτηση του προς τον υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ.

Το ερώτημα κατέθεσε ο Βουλευτής του CHP, Ουσάκ Εζκάν Γιαλίμ, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Τζουμχουριέτ.

Σύμφωνα με τον βουλευτή, υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα στον Τύπο, συμφωνα με τα οποία ο μεγαλύτερος γιος του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Αχμέτ Μπουράκ εξαιρέθηκε από τη στρατιωτική θητεία με μια πλαστή ιατρική γνωμάτευση.

«Ρωτάμε αν ο Αχμέτ Μπουράκ Ερντογάν, γιος του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχει κάνει τη στρατιωτική του θητεία; Εάν την έκανε, σε ποιο χρονικό διάστημα;» ερωτά ο βουλευτής στην ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Αμυνας.

«Αν οντως ο Αχμέτ Μπουράκ Ερντογάν εξαιρέθηκε από τη στρατιωτική θητεία, ποιος ήταν ο λόγος της εξαίρεσης; Σε ποιο νοσοκομείο ετοιμάστηκε αυτή η γνωμάτευση;” τονίζει στην ερωτησή του ο βουλευτής της αντιπολίτευσης.

Αν ισχύει η άγρια επίθεση του κ. Πομπέο εναντίον του Ερντογάν, τι θα ακολουθήσει; Ο υπουργός να κάνει αυτό που πρέπει…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: