Μεγάλη νίκη της Ανόρθωσης επί της Beykoz μέσα στην Κωνσταντινούπολη: 32-28 το σκορ

Η νικήτρια ομάδα της Ανόρθωσης. Φωτογραφία ageliaforos.com




Το τμήμα χειροσφαίρισης (Handball) της “Μεγάλης Κυρίας” πέτυχε χθες το βράδυ σπουδαία νίκη στην Κωνσταντινούπολη (ασιατική πλευρά) σε αγώνα για το EHF European Cup. Η ομάδα της Ανόρθωσης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επιβλήθηκε δίκαια της Beykoz BLD SK.

Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα είναι: Beykoz: 28- Ανόρθωση: 32. Η Beykoz είναι πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος με επτά νίκες και μια ισοπαλία.

Ο δήμαρχος του Beykoz, Μuharrem Ergul , μετά την λήξη του αγώνα, συγχάρηκε θερμά τον πρόεδρο του τμήματος χειροσφαίρισης της Ανόρθωσης, Αντρέα Αντρέου. Οι παράγοντες, ο προπονητής και οι παίκτες της τουρκικής ομάδας έδωσαν τα χέρια με τους Κύπριους συναδέλφους τους, στους οποίους απόψε παρέθεσαν δείπνο.

Ο Ανδρέας Αντρέου δήλωσε στο ageliaforos.com: ”Είμαστε χαρούμενοι και συγκινημένοι. Ήταν μια σπουδαία νίκη. Η ατμόσφαιρα στην διάρκεια του αγώνα εξαιρετική και αθλητοπρεπής”.

Ο αρχηγός της ομάδας , Ιούλιος Αρχηγού , δήλωσε ότι η “νίκη είναι ιστορική”. Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου, στο γήπεδο του ΑΤΙ ( 20:00) στην Λευκωσία.

Το αποψινό αποτέλεσμα φέρνει την Ανόρθωση πιο κοντά στην πρόκριση στους «16» του EHF European Cup. Η ομάδα θα χάσει την πρόκριση μόνο σε περίπτωση, που ηττηθεί στην Λευκωσία με διαφορά πέντε γκολ.

ΠΗΓΗ: ΑΓΓΕΛΙΑΦΟΡΟΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: