Δεν σχεδιάζει να ορίσει ειδικό ανακριτή για την έρευνα κατά του Χάντερ Μπάιντεν ο Μπαρ

Ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ William Barr συμμετέχει σε συνέντευξη Τύπου. EPA, MICHAEL REYNOLDS




Ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Ουίλιαμ Μπαρ δήλωσε σήμερα ότι δεν σχεδιάζει να ορίσει έναν ειδικό ανακριτή για την έρευνα κατά του Χάντερ Μπάιντεν, γιου του εκλεγμένου προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Ο Μπαρ, που αναμένεται να αποχωρήσει από το πόστο του υπουργού Δικαιοσύνης αυτή την εβδομάδα, επίσης τόνισε ότι δεν θα ορίσει κανέναν ειδικό ανακριτή για τη διερεύνηση αβάσιμων ισχυρισμών για εκλογική απάτη. Ο Χάντερ Μπάιντεν αποκάλυψε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι το τμήμα του υπουργείου Δικαιοσύνης στο Ντέλαγουερ ερευνά τις φορολογικές του υποθέσεις.

Η έρευνα κατά του Χάντερ Μπάιντεν “διεξάγεται υπεύθυνα και επαγγελματικά επί του παρόντος εντός του υπουργείου”, ανέφερε ο Μπαρ σε μια συνέντευξη Τύπου.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε επίσης ότι δεν βλέπει “καμία βάση” για την κυβέρνηση των ΗΠΑ να κατασχέσει μηχανήματα ψηφοφορίας που χρησιμοποιήθηκαν στις εκλογές του 2020.

Την περασμένη εβδομάδα, ο διάδοχος του Μπαρ, ο αναπληρωτής υπουργός Τζέφρι Ρόζεν, σε μια συνέντευξη στο Ρόιτερς αρνήθηκε να πει αν θα ορίσει ειδικό ανακριτή για τις υποθέσεις του Χάντερ Μπάιντεν ή των εκλογών.

Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

 

Η Ρωσία εξαπέλυσε επίθεση χάκερς κατά των ΗΠΑ: Ο νέος «ψυχρός πόλεμος» στον κυβερνοχώρο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: