Με πήραν στο λαιμό τους «αρνητές» που δεν τηρούν τα μέτρα καταγγέλλει ασθενής του κορωνοϊού




Συγκλονίζει η μαρτυρία ασθενούς κορωνοιου που έφτασε λίγο πριν από την διασωλήνωση και μόλις βγήκε από το νοσοκομείο. «Βουρκώνω όταν θυμάμαι πως με πήρε το ασθενοφόρο γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω» ανέφερε.

Περιγράφοντας (στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ) τις ημέρες της ασθένειάς της από τον κορωναϊο, η κ Κούτρα που συμπληρώνει σχεδόν ένα μήνα από την στιγμή που νόσησε (στις 26 Οκτωβρίου), χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 14 ημέρες καθώς και να της χορηγηθεί οξυγόνο αφού δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

«Ήμουν ένα βήμα πριν την διασωλήνωση. Είχα πολλούς πόνους στο στήθος και δεν μπορούσα να ανασάνω χωρίς οξυγόνο».

Εξηγώντας τον τρόπο που κόλλησε τον ιό ανέφερε πως δεν κατάλαβε από πού ξεκίνησε. «Υποθέτω από τον χώρο εργασίας παρόλο που έπαιρνα όλα τα μέτρα προφύλαξης» δήλωσε.

Όπως η ίδια επεσήμανε η μητέρα της – που εργάζεται ως νοσηλεύτρια- ήταν αυτή που παρακάλεσε τους γιατρούς να καθυστερήσουν την διασωληνωση. «Ήμουν σίγουρη ότι μπορεί να μην ξυπνούσα».

Ερωτηθείσα αν έχει ακόμα συμπτώματα, σημείωσε πως ακόμα δεν έχει φύγει η πνευμονία, η κόπωση, ο πονοκέφαλος και ότι της χορηγείται, ακόμη, αγωγή.

«Όταν φλερτάρεις με τον θάνατο αναθεωρείς κάποια πράγματα μετά» πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα για τους αρνητές του κορωνοϊού, είπε:  «Με  εξοργίζουν, τέτοιοι άνθρωποι με πήραν στο λαιμό τους γιατί δεν τηρούσαν τα μέτρα».

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από ΕΛΛΑΔΑ

Με πληροφορίες από Σκάϊ

Κορωναϊός: Φόβοι για μεγάλη αύξηση μετά τα Χριστούγεννα – Πιθανό πιο σκληρό lockdown

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: