Κατεβάζει ρολά ο Δήμος Αγίας Νάπας λόγω κρουσμάτων με κορωναϊό σε εργαζόμενους

File Photo: Ο Δήμος Αγίας Νάπας θα ενημερώσει τους πολίτες για την επαναλειτουργία των υπηρεσιών του το συντομότερο δυνατόν. ΚΥΠΕ
Κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στο Δημαρχείο Αγίας Νάπας. Με ανακοίνωσή του ο Δήμος την Κυριακή ενημερώνει το κοινό ότι αναστέλλει όλες τις υπηρεσίες τόσο του Δήμου όσον και του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Αγίας Νάπας ακολουθώντας τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

«Με πλήρες αίσθημα ευθύνης ο Δήμος Αγίας Νάπας ενημερώνει το κοινό ότι μετά από επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα Covid-19 σε εργαζομένους του Δήμου, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των κρουσμάτων COVID-19, αναστέλλει τη λειτουργία όλων των υπηρεσιών τόσο του Δήμου όσο και του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Αγίας Νάπας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Προστίθεται ότι ο Δήμος θα ενημερώσει τους πολίτες για την επαναλειτουργία των υπηρεσιών του το συντομότερο δυνατόν.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, σημειώνεται, «ενεργοποιήθηκαν άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ ενημερώθηκαν από την πρώτη στιγμή οι αρμόδιες υπηρεσίες και παράλληλα διενεργήθηκε η σχετική απολύμανση σε όλους τους χώρους του δημοτικού μεγάρου».

Ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου ανέφερε ότι η πανδημία Covid-19 βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα έξαρσης και εξάπλωσης και πρέπει όλοι να σεβαστούμε και να προστατεύσουμε τόσο τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και όλο τον κόσμο και τους εαυτούς μας, καταλήγει η ανακοίνωση

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΚΥΠΡΟ

ΚΥΠΕ
Λάρνακα, Κύπρος

324 νέα κρούσματα με κορωναϊό σε 24 ώρες στην Κύπρο μετά από 13.443 τεστ

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal