Τσίπρας για Χρυσή Αυγή: Δεν είναι αθώοι – Θα βρεθούν στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας [video]

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας παρευρέθηκε στη συγκέντρωση έξω από το από το Εφετείο Αθηνών όπου αναμενόταν η απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, Αθήνα, Τετάρτη 07 Οκτωβρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ/ANDREA BONETTI




Η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε πλέον για τη Χρυσή Αυγή. Ωστόσο, ώρες νωρίτερα πριν από την απόφαση του δικαστηρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε έξω από το Εφετείο.

Εκεί προχώρησε σε δηλώσεις με σύνθημα «Δεν είναι αθώοι». Χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας δήλωσε πριν από την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή: «Ελπίζουμε η Δικαιοσύνη να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει και αυτή την ετυμηγορία που πρέπει», τόνισε από το Εφετείο Αθηνών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Επί επτά ολόκληρα χρόνια, τόνισε ο κ. Τσίπρας, αυτό το βάρος το κουβαλούσε σχεδόν μόνη της αυτή η ηρωική μορφή η Μάγδα Φύσσα και σήμερα παίρνουμε όλοι μαζί λίγο από αυτό το άχθος για τη Δημοκρατία και την αξιοπρέπεια. Τόνισε ότι η ετυμηγορία του λαού της Αθήνας είναι πως δεν είναι αθώοι για τη δράση τους, για τις δολοφονίες, τις βιαιοπραγίες, για τη δηλητηρίαση της ελληνικής κοινωνίας με μίσος και διχασμό.

«Στη συνείδηση του ελληνικού λαού όμως είναι εγκληματική οργάνωση και θα πάει εκεί που πρέπει, δηλαδή στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας, έτσι όπως αρμόζουν οι αγώνες αυτού του λαού η ιστορία αυτού του τόπου», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με πληροφορίες από ethnos.gr και άλλες πηγές
Αθήνα, Ελλάδα

Μαρία Λεπενιώτη, η δικαστής που θα μείνει στην ιστορία όπως ο Γιάννης Ντεγιάννης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: