Τραγική Κυριακή: Έξι άτομα έχασαν σήμερα τη μάχη με τον κορωναϊό στην Ελλάδα

File Photo: To νοσοκομείο “Σωτηρία” ΑΠΕ-ΜΠΕ




Μια πολύ κακή μέρα κρίνεται η σημερινή στη μάχη κατά της πανδημίας στην Ελλάδα, αφού μέσα σε λίγες ώρες έγινε γνωστό πως έξι συμπολίτες μας υπέκυψαν από τις επιπλοκές του κορωναϊού.

Από το πρωί της Κυριακής διαρκώς αυξάνονταν τα θύματα του κορωναϊού στη χώρα μας. Τελευταίο θύμα, όπως έγινε γνωστό, είναι μια 86χρονη που υπέκυψε τις τελευταίες ώρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία» στην Αθήνα.

Νωρίτερα, μια 84χρονη ασθενής κατέληξε στο Μποδοσάκειο Πτολεμαΐδας, ενώ είχε διακομιστεί εκεί από το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς στις 8 Οκτωβρίου. Επίσης, σύμφωνα με το ethnos.gr, λίγες ώρες νωρίτερα ένας 71χρονος κατέληξε το πρωί της Κυριακής στον «Ευαγγελισμό», ενώ νοσηλευόταν διασωληνωμένος και είχε διακομιστεί στη ΜΕΘ από το νοσοκομείο «Αγία Όλγα» στις 27 Σεπτεμβρίου. Νωρίτερα, ένας 59χρονος κατέληξε στη ΜΕΘ του «Ασκληπιείου» Βούλας, έχοντας εισαχθεί στο νοσοκομείο από τις 4 Οκτωβρίου. Επιπλέον, ένας 70χρονος απεβίωσε στο «Σισμανόγλειο» και μια 88χρονη έχασε τη ζωή της στην «Παμμακάριστο».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την χτεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ τα ημερήσια κρούσματα στη χώρα μας ανέρχονταν σε 306 και οι διασωληνωμένοι πλέον είναι 100.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Με πληροφορίες από ethnos.gr και άλλες πηγές
Αθήνα, Ελλάδα

Κορωναϊός χωρίς σύνορα… Νέοι περιορισμοί στην Ευρώπη που θρηνεί 240.000 νεκρούς, 150.000 τα θύματα στη Βραζιλία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: