Σεξουαλική επίθεση από τον Τραμπ καταγγέλλει το πρώην μοντέλο Έιμι Ντόρις

File Photo: Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. EPA, ANNA MONEYMAKER
Για σεξουαλική επίθεση κατηγορεί τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ το πρώην μοντέλο Έιμι Ντόρις με συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα Guardian.

Η 47χρονη σήμερα Αμερικανίδα λέει ότι το περιστατικό συνέβη στις 5 Σεπτεμβρίου 1997 ενώ και οι δύο βρίσκονταν στο Αμερικανικό Όπεν, τη μεγάλη διοργάνωση του τένις στην περιοχή της Νέας Υόρκης.

Συγκεκριμένα, η Ντόρις αναφέρει ότι ο Τραμπ την έπιασε βίαια και της επιτέθηκε έξω από την τουαλέτα της πολυτελούς σουίτας που είχε νοικιάσει στις εγκαταστάσεις του Όπεν.

«Ένιωσα αηδιασμένη, βεβιασμένη. Απλά έχωσε τη γλώσσα του βαθιά στο λαιμό μου και τον απωθούσα. Και τότε το κράτημα του έγινε πιο σφιχτό και τα χέρια του με άγγιζαν παντού, στα οπίσθια, στα στήθη, στην πλάτη μου, παντού», περιγράφει η καταγγέλλουσα.

Οι δύο τους είχαν βρεθεί μαζί στο Όπεν διότι ο τότε σύντροφος της Ντόρις ήταν φίλος του Τραμπ.

  • Ο Guardian σημειώνει ότι μέσω των δικηγόρων του ο Αμερικανός Πρόεδρος «αρνήθηκε με τον πιο δυνατό τρόπο ότι έχει ποτέ παρενοχλήσει, κακοποιήσει ή συμπεριφερθεί ανάρμοστα προς την Ντόρις».

Φίλοι και η μητέρα της Έιμι Ντόρις επιβεβαιώνουν ότι τους είχε περιγράψει το περιστατικό εκείνη την περίοδο. Η ίδια λέει ότι δεν προέβη στην καταγγελία το 2016, όταν άλλες γυναίκες είχαν καταγγείλει τη συμπεριφορά του Αμερικανού Προέδρου φοβούμενη τις συνέπειες για την οικογένειά της, ως μητέρα μικρών δίδυμων κοριτσιών.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν τότε 51 ετών και παντρεμένος με τη δεύτερη σύζυγό του Μάρλα Μέιπλς.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/Αθανάσιος Γκαβός
Βρετανία/Λονδίνο

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΑΜΕΡΙΚΗ

Μοιράζει εμβόλια ο Τραμπ όσο πλησιάζουν οι εκλογές: Μιλά για 100 εκ. δόσεις έως τον Οκτώβριο

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required