O Τσιτσιπάς για την κόντρα του με Μεντβέντεφ: «To ξεχνάμε και συνεχίζουμε»

File Photo: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια αγώνα. Photo via Twitter, @AustralianOpen




Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε αποφασισμένος να αφήσει πίσω, τη διαμάχη με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, καθώς το Western and Southern Open πρόκειται να ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το US Open ακολουθεί σύντομα στον ίδιο χώρο με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες σε δράση. Δύο από αυτούς τους παίκτες είναι Τσιτσιπάς και ο Μεντβέντεφ, που έχουν μία τεταμένη σχέση από την πρώτη τους κιόλας συνάντηση το 2018, οι δύο ήταν μεταξύ τους.

Στο Miami Open το 2018 o Μεντβέντεφ ήταν δυσαρεστημένος με τον Τσιτσιπά ότι δεν ζήτησε συγγνώμη για κάτι που έκανε στην διάρκεια των αγώνων. Τόνισε ότι η συμπεριφορά του Τσιτσιπά ήταν αντιαθλητική και οι δύο είχαν έντονα επιχειρήματα. Ο Τσιτσιπάς είχε επίσης κάποτε χαρακτηρίσει τον Μεντβέντεφ ως βαρετό παίκτη με βαρετό στυλ παιχνιδιού, ενώ με τα ATP Finals, τόνισε πως δεν θα έβγαινε ποτέ μαζί του για φαγητό.

Τώρα ο Τσιτσιπάς τονίζει ότι πρέπει να ξεχάσουν και να προχωρήσουν.

Κατά την διάρκεια συζήτησης με φιλάθλους στο Instagram, ο Τσιτσιπάς ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Μεντβέντεφ τώρα. «Ίσως είναι η μόνη φορά στη ζωή μου που τσαντίστηκα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με τον αντίπαλό μου. Αλλά ας είναι όλα στο παρελθόν. Ας το ξεχάσουμε και να συνεχίσουμε.»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ -ΜΠΕ
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Αργεί ακόμη η επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα των ευρωπαϊκών αγώνων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: