Οι Κινέζοι ανακοίνωσαν μόλις 22 κρούσματα – Όλα “εισαγόμενα” σύμφωνα με το Πεκίνο

File Photo: Οι φρουροί ασφαλείας στέκονται στην είσοδο του Nanluoguxiang, ένα διάσημο τουριστικό σημείο στη γειτονιά Hutong, κατά τη διάρκεια του νέου κρούσματος κορωναϊού στο Πεκίνο, Κίνα, 23 Ιουνίου 2020. EPA / ROMAN PILIPEYΟ




Το κινεζικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε σήμερα ότι ως τα μεσάνυχτα χθες Πέμπτη ενημερώθηκε για τον εντοπισμό 22 νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, διευκρινίζοντας ότι όλα ήταν «εισαγόμενα», κατά την ορολογία που χρησιμοποιεί όταν αναφέρεται σε ταξιδιώτες από το εξωτερικό που διαπιστώνεται ότι έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό αφού εισέλθουν στην κινεζική επικράτεια.

Δεν διαπιστώθηκε κανένας θάνατος εξαιτίας της COVID-19, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ακόμη 47 άνθρωποι κρίθηκε πως αποθεραπεύτηκαν το προηγούμενο 24ωρο και τους δόθηκαν εξιτήρια από τα νοσοκομεία. Συνεχίζουν να νοσηλεύονται 491 ασθενείς, οι 20 σε σοβαρή ως κρίσιμη κατάσταση.

Επισήμως, ο απολογισμός της πανδημίας στη χώρα όπου ο κορονοϊός έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά στα τέλη Δεκεμβρίου του 2019 ανέρχεται σε 4.634 νεκρούς εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου 84.917 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Με πληροφορία από Xinhua via ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πεκίνο, Κίνα

Πάνω από 8.000 κρούσματα σε μια μέρα στην Αργεντινή – Διαδηλώσεις για άρση των μέτρων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: