Ρεκόρ αιτήσεων για το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός: 110.000 μέσα σε 24 ώρες

File Photo: Προς υπογραφή είναι η υπουργική απόφαση με την οποία επεκτείνεται η χορήγηση των 800 ευρώ σε 160.000 νέους δικαιούχους, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. @amna_news




«Σπάνε κάθε ρεκόρ, σε σχέση με άλλες χρονιές στο παρελθόν, οι αιτήσεις για την ένταξη στο πρόγραμμα “κοινωνικός τουρισμός 2020-2021″» αναφέρει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης, σε γραπτή δήλωσή του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βρούτσης επισημαίνει ότι, σε μόλις 24 ώρες, οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν ήδη τις 110.000, ενώ τονίζει ότι το φετινό πρόγραμμα του ενισχυμένου και διευρυμένου κοινωνικού τουρισμού αφορά 300.000 δικαιούχους και, για πρώτη φορά, επιδοτεί και ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

«Καλούμε εργαζόμενους και ανέργους, όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και καταλύματα, αλλά και ακτοπλοϊκές εταιρείες, να ενταχθούν στο πρόγραμμα, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία 2.7.2020. Ο κοινωνικός τουρισμός, ειδικά φέτος, συμφέρει όλους και θα στηρίξει έμπρακτα επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας» σημειώνει ο υπουργός Εργασίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΕΛΛΑΔΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ανοίγουν 41 πύλες εισόδου στην Ελλάδα: Η νέα καμπάνια της Πολιτικής Προστασίας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: