Πανικός στην ομάδα επανεκλογής του κ. Τραμπ: Έξι συνεργάτες του διαγνώστηκαν με τον κορωναϊό

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με την Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ έξω από το Όβαλ Όφις, στο Λευκό Οίκο. EPA, Stefani Reynolds / POOL




Έξι μέλη της ομάδας, που έχει αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έχουν διαγνωστεί θετικά με τον κορωναϊό, πριν από την αμφιλεγόμενη εκδήλωση υποστήριξής του, στην Τάλσα της Οκλαχόμα, ανακοινώθηκε επίσημα το Σάββατο.

“Έξι μέλη της ομάδας διαγνώστηκαν με τον ιό αφού προηγήθηκαν εκατοντάδες εξετάσεις και οι διαδικασίες καραντίνας εφαρμόστηκαν αμέσως”, δήλωσε ο Tim Murtaugh, Διευθυντής Επικοινωνίας της προεκλογικής εκστρατείας του κ. Τραμπ.

Και οι έξι εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της σημερινής εκδήλωσης στην Τούλσα.

Σύμφωνα με τον ίδιο κανένας εξ αυτών που διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό δεν είχαν οποιαδήποτε άμεση επαφή, και δεν θα βρίσκονται στη σημερινή εκδήλωση (στην Τάλσα) κοντά σε εκλεγμένους αξιωματούχους που θα παραβρεθούν.”

Ο Τραμπ έχει προγραμματίσει να συσπειρώσει τους υποστηρικτές του στην Τάλσα σε μια προσπάθεια να αναζωογονήσει την εκστρατεία επανεκλογής του. Η εκδήλωση θα γίνει σήμερα και θα παραστει και θα μιλήσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η Οκλαχόμα είναι μία από τις πολιτείες που έχουν σημειώσει αύξηση στις επιβεβαιωμένες περιπτώσεις του ιού.

Τις τελευταίες ημέρες η Οκλαχόμα αναφέρει αύξηση των νέων κρουσμάτων της Covid-19, και το υπουργείο υγείας της Πολιτείας προειδοποίησε όσους μεταβούν στο BOK Center, ένα κλειστό στάδιο 19.000 θέσεων όπου θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση, ότι αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο να προσβληθούν από τον ιό.

Πανικός στην ομάδα επανεκλογής του κ. Τραμπ: Έξι συνεργάτες του διαγνώστηκαν με τον κορωναϊό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: