Ο Μπόλτον αρνείται τη λογοκρισία του Τραμπ, κυκλοφορεί το βιβλίο-“βόμβα”: Ομιλεί και για σχέση με Ερντογάν;

File Photo: Ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζον Μπόλτον. EPA, JIM LO SCALZO




Ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζον Μπόλτον αναμένεται να ισχυριστεί σε ένα βιβλίο-«βόμβα» ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει διαπράξει «παραβάσεις όπως αυτές στην Ουκρανία» σε όλα τα θέματα εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησής του.

Τα παραπάνω αναφέρονται σε ενημέρωση που έκανε στους δημοσιογράφους ο εκδοτικός οίκος, Simon και Schuster. Τίτλος του βιβλίου, που θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου: The Room Where It Happened (Στο Δωμάτιο όπου έγιναν όλα).

Κατηγορεί τον πρόεδρο Τραμπ ότι οι παραβιάσεις που έκανε είναι πολύ πέρα από το φερόμενο παράπτωμα για το οποίο κατηγορήθηκε, εννοεί την υπόθεση της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο:

Ο Τζόν Μπόλτον θα περιγράψει επίσης τις προσπάθειές του και τις προσπάθειες «άλλων στην κυβέρνηση να ακουστούν οι ανησυχίες τους γι’ αυτές τις παραβάσεις» (εννοεί των νόμων).

Θυμίζω ότι παλαιότερα είχε μιλήσει για τις ανάρμοστες σχέσεις του προέδρου Τραμπ με τους ηγέτες της Κίνας, της Τουρκίας και άλλων χωρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρει στο βιβλίο ότι:

  • Ανησυχούσε ότι ο πρόεδρος ευνοούσε και έκανε προσωπικές χάρες στον Ταγίπ Ερντογάν και στον Πρόεδρο Χι Τζίνπινγκ της Κίνας.

Έχει σημασία να θυμίσουμε ότι ο Λευκός Οίκος λογόκρινε ήδη το βιβλίο και προφανώς δεν το εγκρίνει. Αλλά φαίνεται ότι ο κ. Μπόλτον και ο εκδοτικός οίκος θα προχωρήσουν με την έκδοση.

Ο εκδοτικός οίκος έστειλε και το εξής μήνυμα: Αυτό είναι το βιβλίο που ο πρόεδρος Τραμπ δεν θέλει να το διαβάσετε.

Μπορεί ο Τζον Μπόλτον να κατεδαφίσει τον Πρόεδρο Τραμπ: Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζει όλα τα ένοχα μυστικά του…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: