Με απουσίες στο Περιστέρι το Σάββατο η Λαμία: Χωρίς προβλήματα ο Ατρόμητος

File Photo: Ο παίκτης του Ατρομήτου, Κλαρκ Ενισκουλού (3Α), διεκδικεί την κατοχή της μπάλας από τον παίκτη του Άρη, Μανώλη Σιώπη. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει του αυριανού (Σάββατο 13/06, 19:30) αγώνα με τη Λαμία στο γήπεδο του Περιστερίου, για τη 2η αγωνιστική των πλέι-άουτ.

Ο Σάββας Παντελίδης συμπεριέλαβε στην 20μελή αποστολή και τον Κιβρακίδη, ο οποίος ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις που αισθανόταν τις προηγούμενες ημέρες και υπολογίζεται κανονικά.

Αναλυτικά η αποστολή: Μανδάς, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Μπαένα, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Χαρίσης, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Μανούσος, Μέγιερι, Βέλλιος, Ντε Πο, Κατράνης και Νταβιώτης.

Χωρίς Τιρόνε και Αραβίδη

Με αρκετά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας, ενόψει του αυριανού (Σάββατο 13/06, 19:30) αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για τη 2η αγωνιστική των πλέι-άουτ.

Εκτός από τον Χρήστο Αραβίδη που ήταν δεδομένο πως θα χάσει το ματς με τους Περιστεριώτες, ο Άκης Μάντζιος θα στερηθεί των υπηρεσιών και του Τιρόνε, ο οποίος αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις στην προπόνηση της Παρασκευής (12/06) κι αποκλείστηκε από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Έλληνας τεχνικός. Εκτός έμειναν ακόμη οι τραυματίες Ασίγκμπα, Μπάχανακ, αλλά κι ο ανέτοιμος Τσούκαλος.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Κάχριμαν, Επασί, Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Νιάσε, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Σάλιακας, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Μπιανκόνι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Σασί και Βιγιάλμπα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: