Έρχονται οι… RAKIBUSTERS να σώσουν τον κόσμο από τον covid-19: Άφθονο γέλιο σε βίντεο Κρητικών [video]

Σύμφωνα με το σενάριο, μέσα σε 24 ώρες οι Κρητικοί καζανάρηδες καταφέρνουν να «απολυμάνουν» όλο το νησί υπό τους ήχους του γνωστού άσματος των Ghostbusters σε μια επική Κρητική εκδοχή με λύρα! Photo via anatolh.com




Ποιοι Ghostbusters; Οι RAKIBUSTERS είναι εδώ και σώζουν τον κόσμο!

Τρεις Κρητικοί καζανάρηδες (παραγωγοί ρακής) μετά από τις οδηγίες ενός τρελού ομογενή επιστήμονα που ανακάλυψε ένα δραστικό συστατικό στην ουσία της, πείθονται να ξεκινήσουν να ψεκάζουν όλη την Κρήτη με το διάσημο ποτό, προκειμένου να την απαλλάξουν από τον νέο ιό!
Ποιος “παίζει” τον τρελό ομογενή επιστήμονα;

Ο δικός μας Μανώλης Καπανταγάκης της ταβέρνας “Πόρτες”!

  • Πρόκειται για το νέο βίντεο της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής «Καλοκαίρι Στο Νότο» με τον Γιώργο Μπαλοθιάρη και τη Γωγώ Βερίγου που έρχεται με μια ξεκαρδιστική πλοκή γεμάτη γέλιο και δράση!
  • Για τις ανάγκες της αποστολής τους κατασκευάζουν εξοπλισμό, διαμορφώνουν το κατάλληλο όχημα και μέσα σε 24 ώρες καταφέρνουν να «απολυμάνουν» όλο το νησί υπό τους ήχους του γνωστού άσματος των Ghostbusters σε μια επική Κρητική εκδοχή με λύρα! Τα νέα διαδίδονται και ανταποκριτές από όλο τον κόσμο μεταδίδουν τις εξελίξεις! Η ζωή επιστρέφει και ο επιστήμονας δικαιώνεται!

Η εκπομπή στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας σε Ελλάδα και ομογένεια γεμάτο με χιούμορ και περιπέτεια που ήδη συγκεντρώνει χιλιάδες προβολές στα πρώτα λεπτά της προβολής του!

Οι παραγωγοί:
Σενάριο, Σκηνοθεσία, Στίχοι : Γιώργος Μπαλοθιάρης – Γωγώ Βερίγου
Παραγωγή, Μοντάζ : Xperience More – Social Media Agency
Διευθυντής Φωτογραφίας : Μανώλης Λεβεντέλης

Με πληροφορίες από anatolh.com

Στην αγκαλιά των γονιών της η 10χρονη Μαρκέλλα: Ποιος και πού βρήκε την ανήλικη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: