“Χτύπησε” και τη Victoria’s Secret η πανδημία στη Βρετανία: χάνονται 800 θέσεις εργασίας

File Photo: Η Deloitte ανακοίνωσε ότι η εταιρεία λιανικής πώλησης εσωρούχων Victoria`s Secret, η οποία διαθέτει 25 καταστήματα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι θύμα των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού. ΚΥΠΕ
Πάνω από 800 θέσεις εργασίας κινδυνεύουν να χαθούν καθώς η βρετανική αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης εσωρούχων Victoria`s Secret τέθηκε την Παρασκευή υπό τη διαχείριση της Deloitte.

Η Deloitte ανακοίνωσε ότι η εταιρεία λιανικής πώλησης εσωρούχων Victoria`s Secret, η οποία διαθέτει 25 καταστήματα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι θύμα των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού.

“Αυτό είναι ένα ακόμη πλήγμα για την κεντρική οδό του Ηνωμένου Βασιλείου και ένα ακόμη παράδειγμα του αντίκτυπου που έχει η πανδημία COVID-19 σε ολόκληρη τη βιομηχανία λιανικών πωλήσεων”, δήλωσε ο Rob Harding της Deloitte.

Ο διαχειριστής θα προσπαθήσει να βρει αγοραστή για τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας ή να διαπραγματευτεί εκ νέου τα ενοίκια των καταστημάτων.

Η Victoria`s Secret πλήγηκε ιδιαίτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο και πέρσι ακύρωσε την μοναδική εμβληματική επίδειξη μόδας, η οποία ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990, λόγω του περιορισμένου ενδιαφέροντος.

Οι διαδικτυακές δραστηριότητες της εταιρείας δεν επηρεάζονται από τη διοίκηση, σημειώνει η Deloitte.

ΚΥΠΕ – Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων
Λονδίνο, Βρετανία

Φεύγει από την Κούβα ο αμερικανικός ξενοδοχειακός κολοσσός Marriott με εντολή του υπουργείου Οικονομικών

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required