Τηλεοπτικοί τίτλοι τέλους για την Ελένη Μενεγάκη: Η γυναίκα «Μίδας» της tv αποχαιρετά τα πλατό [videos]

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη. Photo via Facebook, Eleni Menegaki @elenimenegakifanspage




Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής με δάκρυα στα μάτια η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να ανακοινώσει την αποχώρησή της από την τηλεόραση.

Επιβεβαίωσε τις φήμες και τα σενάρια που ανέφεραν ότι μετά την ολοκλήρωση της σεζόν αποχωρεί από  τον alpha μετά από 30 χρόνια τηλεοπτικής καριέρας. Αλλά, όπως αποκάλυψε, αυτό δεν γίνεται να πάρει μια ακόμη χρυσή μετεγγραφή. Αποχωρεί από τα τηλεοπτικά πλατό και του χρόνου δεν έχει εκπομπή σε κανένα τηλεοπτικό κανάλι, αφού θέλει να δοκιμάσει και άλλα πράγματα, όπως είπε. Συμπλήρωσε, δε, ότι είναι μια απόφαση την οποία είχε λάβει από την περασμένη χρονιά.

Κλείνει έτσι ένα κεφάλαιο στη ζωή της που της έδωσε φήμη και αρκετά χρήματα που κέρδισε από τα εξαιρετικά υψηλά συμβόλαια που υπέγραψε ακόμη και στην εποχή που η Ελλάδα βρισκόταν στη δίνη των μνημονίων.

Είναι προφανές βέβαια ότι σε αυτά υπήρχε ανταπόδωση καθώς οι τηλεοπτικές της επιδόσεις ήταν πάντα υψηλές, σε όποιο κανάλι και αν εργάστηκε.

Η μοναδικότητα της Ελένης Μεναγάκη φαίνεται και από δύο ακόμη πράγματα: Δεν υπάρχει εβδομαδιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης στην Ελλάδα που να μην έχει σε κάθε του τεύχος μια φωτογραφία ή μια αναφορά γι’ αυτήν στο εξώφυλλό της. Δεν υπάρχει site που ασχολείται με θέματα τηλεόρασης και γενικότερα gossip που να μην της αφιερώνει καθημερινά μια ή περισσότερες από τις αναρτήσεις του.

Στα κοινωνικά δίκτυα και ειδικά στο instagram η Ελένη Μεναγάκη μπορεί να χαρακτηριστεί η ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν. Περισσότεροι από 1,2 εκατ. ακόλουθοι περίπου το 10% του συνόλου του πληθυσμού της χώρας την ακολουθούν. Προφανώς αντίστοιχης αξίας είναι και οι αναρτήσεις που κάνει σε αυτό.

Ο γάμος και το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο έλαβε διαστάσεις λαϊκού μυθιστορήματος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως και η σχέση που διατηρεί σήμερα με τον επιχειρηματία Ματέο Πατζόπουλο.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι σίγουρο ότι δεν έχει τελειώσει με τη δημοσιότητα καθώς είναι σίγουρο ότι σύντομα θα ανακοινώσει κάποιες νέες κινήσεις που θα προκαλέσουν ενδιαφέρον.

Εως τότε όμως, όλοι μένουν στα όσα ανακοίνωσε:

«Λοιπόν, ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή έφερε κοντά μου εκλεκτούς, ξεχωριστούς, καλούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι τα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, να κάνω πολλές αλλαγές, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω».

Η παρουσιάστρια είπε ότι ενημέρωσε το κανάλι, που είναι στην καρδιά της και αγαπά τόσα χρόνια και το επόμενο κομμάτι θα ήταν να το ανακοινώσει στο αγαπημένο της κοινό. Συνέχισε λέγοντας: «Ποτέ στη ζωή δεν ξέρεις τι θα γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι δεν έχει στην καρδιά μου τον ρόλο που είχε. Εσείς στη δική μου καρδιά είστε ψηλά. Δεν θα με δείτε κάπου αλλού την επόμενη σεζόν. Είναι μια ευκαιρία και για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα. Πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που μπορεί εσείς να τα έχετε κάνει. Είναι και αυτό αχαρτογράφητα νερά. Δεν ξέρω πώς είναι. Η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη. Να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε».

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε και για τους συνεργάτες της, λέγοντας: «Θέλω να αγαπάτε τους συνεργάτες μου, απευθύνομαι σε οποιονδήποτε συνεργαστεί με δικό μου συνεργάτη, οπουδήποτε. Όλοι όσοι πέρασαν από κοντά μου ήταν ξεχωριστά παιδιά. Όλοι είναι ψηλά στην καρδιά μου, είμαι πολύ περήφανη για όλα αυτά που έζησα μαζί τους. Υπήρξα τυχερή και πιστεύω η τύχη μου θα συνεχίσει. Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ, και είμαι περήφανη που δεν έκλαψα. Συνεχίζουμε δυνατά». Η Ελένη Μενεγάκη φανερά συγκινημένη έδωσε πάσα για το διαφημιστικό διάλειμμα και όλοι πλέον θα θυμόμαστε αυτή τη στιγμή ως τη μέρα που η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Εξάλλου, σε ανάρτησή της στο Instagram, η παρουσιάστρια αναφέρει πως “πάντα θα είμαστε μαζί”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πάντα θα είμαστε μαζί … ❤️#eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

HJ

Ο Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari “οδηγεί” τη διαφημιστική καμπάνια του Giorgio Armani

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: