Ο Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari “οδηγεί” τη διαφημιστική καμπάνια του Giorgio Armani

Ο Σαρλ Λεκλέρ εμφανίζεται σε μία σειρά ασπρόμαυρων κινηματογραφικών εικόνων, που έκαναν ντεμπούτο στα ιταλικά ΜΜΕ τη Δευτέρα. @amna_news




Ο Σαρλ Λεκλέρ είναι το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της συλλογής Άνοιξη 2020 Giorgio Armani Made to Measure.

Είναι η πρώτη φορά που o 22χρονος Μονεγάσκος οδηγός της Ferrari στη Formula 1 πρωταγωνιστεί σε καμπάνια μόδας.

«Ο Σαρλ Λεκλέρ είναι ένας πολλά υποσχόμενος οδηγός αγώνων. Έχει σημειώσει σημαντική επιτυχία παρά τη νεαρή του ηλικία και αυτό αποτελεί ένδειξη της θέλησης και της αποφασιστικότητάς του, καθώς και του προφανούς ταλέντου του. Είναι ένα νέο πρόσωπο και έχει μια δραστήρια φυσική παρουσία που ταιριάζει με τη συλλογή μου Made to Measure» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ομίλου Armani.
Ο οδηγός αγώνων της Formula 1 φωτογραφήθηκε πριν από την πανδημία του κορονοϊού στο Σεν Τροπέ από τον Τζον Μπάλσομ.

Ο Σαρλ Λεκλέρ εμφανίζεται σε μία σειρά ασπρόμαυρων κινηματογραφικών εικόνων, που έκαναν ντεμπούτο στα ιταλικά ΜΜΕ τη Δευτέρα.

Γεννημένος το 1997 στο Μονακό, ο Λεκλέρ κέρδισε το πρωτάθλημα GP3 Series το 2016 και το FIA Formula 2 Championship το 2017. Πέρυσι, εντάχθηκε στη Scuderia Ferrari και έγινε ο δεύτερος νεότερος οδηγός που προκρίθηκε στην pole position της Formula 1 στο Grand Prix του Μπαχρέιν.

Έλαβε επίσης την πρώτη νίκη στην καριέρα του στο Βέλγιο, τον περασμένο Σεπτέμβριο και στη συνέχεια χάρισε την πρώτη νίκη της Ferrari στο ιταλικό Grand Prix, μετά την οποία απέκτησε φανατικό κοινό στην Ιταλία και έφθασε τα 3 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

ΑΠΕ-ΜΠΕ / Κ.Γ.
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο δισκογραφικός παραγωγός Ντέιβντ Φόστερ έχουν σχέση «γιου – πατέρα»…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: