Η τουρκική παραβατικότητα στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής

Υπό την προεδρία του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια συνεδρίασε, το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ) με θέμα την ενημέρωση σε σχέση με την τουρκική παραβατικότητα και το σχέδιο του νέου Οργανισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020, στο αμφιθέατρο «Γιάννος Κρανιδιώτης». ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής που συνεδρίαζε από τις 12:00 υπό την προεδρία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, με αντικείμενο την ενημέρωση σε σχέση με την τουρκική παραβατικότητα και το σχέδιο του νέου Οργανισμού του Υπουργείου Εξωτερικών.

Στο ΕΣΕΠ συμμετείχουν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, πρόεδρος της επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.

Από τη Νέα Δημοκρατία συμμετείχαν οι Άγγελος Συρίγος και Μακάριος Λαζαρίδης. Από τον ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν οι Γιώργος Κατρούγκαλος και Ευάγγελος Καλπαδάκης, από το Κίνημα Αλλαγής οι Ανδρέας Λοβέρδος και Πέτρος Ευθυμίου, από την Ελληνική Λύση οι Αντώνιος Μυλωνάκης και Ευαγγελος Φανίδης και από το Μέρα25 οι Σοφία Σακοράφα και Δημήτρης Λιάπης.

Συνάντηση Ν. Δένδια με τον Γάλλο πρέσβη

Συνάντηση με τον πρέσβη της Γαλλίας Πατρίκ Μεζονάβ (Patrick Maisonnave) είχε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και η στρατηγική συνεργασία, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα
Ν. Στ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ “προτρέπει” τον Σταϊκούρα να μάθει ποιος ζει σε «παράλληλο σύμπαν»…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: