Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα περί «κρουσμάτων στις Ένοπλες Δυνάμεις», λέει ο ΥΠΕΘΑ

File Photo: Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Νικόλαος Παναγιωτόπουλος στην Έκτακτη Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ
Σε ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, δίδονται σαφείς εξηγήσεις για τις αναφορές περί «κρουσμάτων στις Ένοπλες Δυνάμεις».

“Όπως προκύπτει από τον έλεγχο στις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες, μόνο ένα εν ενεργεία στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων συμπεριλαμβάνεται στα 11 κρούσματα κορωναϊού σε υγειονομική δομή των Ενόπλων Δυνάμεων που ανακοινώθηκαν σήμερα”, γνωστοποίησε με ανακοίνωση του το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση τα υπόλοιπα κρούσματα αφορούν “σε νοσηλευόμενο από τις 26 Απριλίου, απόστρατο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας στο 401 ΓΣΝΑ. Επιπλέον ιχνηλατήθηκαν ως θετικά κρούσματα δύο μέλη της οικογένειάς του, ένας επισκέπτης, τρεις αποκλειστικές νοσοκόμες, καθώς και τρεις νοσηλευόμενοι στον ίδιο θάλαμο, οι οποίοι δεν είναι εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό αλλά δικαιούχοι νοσηλείας σε στρατιωτικό νοσοκομείο και μόνο”.

Ως εκ τούτου οι αναφορές περί «κρουσμάτων στις Ένοπλες Δυνάμεις» δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καταλήγει η ανακοίνωση.

Το Ισραήλ μισθώνει μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην Ελλάδα: Παραχωρεί τα Heron UAVs για τα σύνορα…

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal