Αλλάζει τα πλάνα της καλοκαιρινής προετοιμασίας ο ΠΑΟΚ: Δεν πάει Ολλανδία

File Photo: Παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν γκολ. Φωτογραφία via ΑΠΕ-ΜΠΕ




Η αλλαγή συνολικά των πλάνων στο χώρο του ποδοσφαίρου, σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο, αλλάζει και τα δεδομένα της προετοιμασίας σχεδόν όλων των ομάδων.

Ετσι ο ΠΑΟΚ που είχε εξασφαλίσει την καλοκαιρινή του προετοιμασία για μια ακόμα φορά στο Χορστ της Ολλανδίας, είναι αναγκασμένος να αλλάξει προορισμό και σε άγνωστο χρονικό διάστημα, που θα εξαρτηθεί από το πότε θα ξεκινήσει η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος, πότε θα ολοκληρωθεί και αν, και τελικά πότε θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της ερχόμενης νέας σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν πάντα με την σημερινή επικαιρότητα και τις ως τώρα τρέχουσες εξελίξεις, ο ΠΑΟΚ δεν θα πάει στην Ολλανδία ούτε και σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα ξεκινήσει και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους, κάτι που θα αναγκαστούν να κάνουν και οι άλλες ελληνικές ομάδες.

Το τεχνικό επιτελείο έδωσε πράσινο φως για την εντός Ελλάδος προετοιμασία και οι άνθρωποι της ΠΑΕ αναζητούν χώρους για την όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη και πετυχημένη βασική καλοκαιρινή προετοιμασία.

Μάλιστα έχουν ήδη προκριθεί δυο τοποθεσίες που πληρούν κλιματολογικά τουλάχιστον τις προϋποθέσεις για μια καλή προετοιμασία αν μέσω καλοκαιριού.

Οι τοποθεσίες αυτές είναι στο Πήλιο της Μαγνησίας και στο Καρπενήσι του Νομού Ευρυτανίας. Χωρίς να είναι τίποτα σίγουρο και εξασφαλισμένο ο ΠΑΟΚ εγκαταλείπει την προοπτική της Ευρώπης και αυτό θα του στοιχίσει τουλάχιστον στον προγραμματισμό αξιόλογων φιλικών αγώνων με ξένες ομάδες που τώρα θα του λείψουν.

Ατομικό πρόγραμμα ξεκίνησε στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, ο Λέο Ζαμπά, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τραυματίστηκε σε φιλικό παιχνίδι στην Δράμα και έξι μήνες μετά αρχίζει τώρα ατομικό πρόγραμμα κάτι που καθιστά σχεδόν αδύνατη την επιστροφή του στα παιχνίδια της σεζόν αν αυτά ξεκινήσουν σύντομα.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Στις 4 Ιουλίου ο τελικός Κυπέλλου στη Γερμανία: 9 και 10 Ιουνίου οι ημιτελικοί

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: