Μην ακούτε τον Τραμπ: Η μεγαλύτερη εταιρεία παρασκευής αντισηπτικών προειδοποιεί

File photo: Ο ενδεδειγμένος τρόπος χρήσης αντισηπτικού… παρά τις θεωρίες Τραμπ. .EPA/STEPHANIE LECOCQ




Οι απίστευτες δηλώσεις του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για πιθανές “εγχύσεις” αντισηπτικών στον ανθρώπινο οργανισμό ως μέσο προφύλαξης από τον κορωναϊό, ανάγκασαν τους κατασκευαστές απολυμαντικών να προειδοποιήσουν τους καταναλωτές.

Η εταιρεία που παράγει τα αντισηπτικά Lysol και Dettol εξέδωσε ανακοίνωση για τα προϊόντα της προειδοποιώντας για την χρήση τους.

“Ως παγκόσμιος ηγέτης στα προϊόντα υγείας και υγιεινής, πρέπει να είμαστε σαφείς ότι σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει τα αντισηπτικά προϊόντα μας να διοχετευθούν μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό (μέσω ένεσης, έγχυσης ή άλλης οδού),” δήλωσε εκπρόσωπος της βρετανικής εταιρείας  Reckitt Benckiser, μιλώντας στο  NBC News.

“΄Οπως όλα τα προϊόντα, τα αντισηπτικά και όλα τα προϊόντα υγιεινής που παράγουμε θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την χρήση που προορίζονται και βάσει των οδηγιών χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε τις πληροφορίες χρήσης”, συνεχίζει η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι η εταιρεία πιστεύει ότι “έχει ευθύνη να προσφέρει στους καταναλωτές σωστή και εμπεριστατωμένη πληροφόρηση βάσει των οδηγιών των επικεφαλής των δημοσίων συστημάτων υγείας”.

Μπορεί η κατασκευάστρια εταιρεία να μην αναφέρθηκε άμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά δεδομένων των συνθηκών και του timing δεν χρειαζόταν να το κάνει.

Από την πλευρά του, ο Λευκός Οίκος υποστήριξε σήμερα ότι τα σχόλια του προέδρου Τραμπ παρουσιάστηκαν αποσπασματικά και ότι δεν πρότεινε στους Αμερικανούς να κάνουν ενέσεις με προϊόντα καθαρισμού…

Πηγή: msnbc.com/cnn.com

Εξάψαλμος κατά Τραμπ από ειδικούς και γιατρούς: Γελοίες ιδέες, μην τον ακούτε και… μην πιείτε απολυμαντικά!

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: