«Κοντά ή μακριά είμαστε όλοι ένα»: Παιδικός και νεανικός διαγωνισμός ζωγραφικής για την ομογένεια

Διεθνής διαγωνισμός ζωγραφικής για την ομογένεια, από τη ΓΓ Απόδημου Ελληνισμού. Photo via Twitter, @NikosDendias




Έναν διεθνή παιδικό και νεανικό διαγωνισμό ζωγραφικής για την ομογένεια, με τον τίτλο «Κοντά ή μακριά είμαστε όλοι ένα» διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού του υπουργείου Εξωτερικών και η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδος.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ελληνικό τμήμα της διεθνούς οργάνωσης βιβλίων για τη νεότητα-κύκλος παιδικού βιβλίου και θα διεξαχθεί από τις 10 Απριλίου έως τις 5 Ιουλίου 2020.

  • «Αποτελεί μια πρόσκληση προς τα παιδιά και νέους της ομογένειας όπου γης να εκφράσουν τα συναισθήματά τους μέσα από τις καλλιτεχνικές δημιουργίες του και να στείλουν ένα οικουμενικό ελπιδοφόρο μήνυμα αγάπης, δύναμης και αλληλοσεβασμού
    », σημειώνει η σχετική πρόσκληση.

Περισσότερες πληροφορίες, αλλά και συμμετοχές πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας της Παιδικής Πινακοθήκης της Ελλάδος.

Τη σχετική πρόσκληση ανήρτησε και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στο λογαριασμό του στο twitter.
«”Κοντά ή μακριά είμαστε όλοι ένα: Η @Greeks_Abroad του @GreeceMFA και η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας, μαζί με το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα, διοργανώνουν διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά και νέους της Ομογένειας όπου γης», σημείωσε ο κ. Δένδιας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Δυσκολίες στην εύρεση τροφίμων από τους ηλικιωμένους των Ρωμαίικων κοινοτήτων της Ίμβρου και της Τενέδου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: