Η αλληλογραφία…συνεχίζεται: Και τώρα, [δεύτερη] απάντηση Γεωργιάδη στην Ακρίτα

File photo: Ολα ξεκίνησαν με μια ανάρτηση που ψευδώς αποδόθηκε στη σύζυγο του υπουργού Ανάπτυξης, Ευγενία Μανωλίδου. photo via Facebook@ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ




Το fake tweet σύμφωνα με το οποίο η οικογένεια της Ευγενίας Μανωλίδου πέρασε μια εβδομάδα με 38 ευρώ… φαίνεται πως ήταν αρκετό για μια πραγματική “βεντέτα”… τουλάχιστον σε επίπεδο μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα έσπευσε να απαντήσει στην ψευδή δημοσίευση της συζύγου του υπουργού Ανάπτυξης με εκρηκτικά δηκτικό τρόπο.

Ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε απρεπή και προσβλητική την ανάρτηση της δημοσιογράφου επισημαίνοντας πως δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα και ζήτησε από την κυρία Ακρίτα να ζητήσει συγνώμη από τη σύζυγό του.

Όταν η κ. Ακρίτα διαπίστωσε πως επρόκειτο πράγματι για fake tweet επανήλθε, χθες Δευτέρα, ζήτησε συγνώμη από την κ. Μανωλίδου και από τον κ. Αδωνι Γεωργιάδη. Όμως, το πλήθος και το μέγεθος των υπονοούμενων “αλλά” στην ανάρτηση, ώθησε τον κ. Γεωγιάδη σε νέα ανάρτηση σήμερα.

“H συγγνώμη είναι λιτό πράγμα και δεν μπορεί να συνοδεύεται από «αλλά» – επισημαίνει στην μακροσκελή ανάρτησή του ο υπουργός:

Και, φυσικά, δεν άργησε να έρθει νέα απάντηση της κ. Ακρίτα….

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα επανέλθει και ο κ. Γεωργιάδης

 

Η Έλενα Ακρίτα ζητάει συγνώμη από την Ευγενία Μανωλίδου και… με την ευκαιρία την κατακεραυνώνει

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: