Προβληματισμένος ο Μάικλ Μπλούμπεργκ: Θα εξετάσει σήμερα εάν θα συνεχίσει την εκστρατεία του ή όχι

Ο πρώην δήμαρχος Μάικλ Μπλούμπεργκ στο συνέδριο του American Israel Political Action Committee (AIPAC) στην Ουάσιγκτον. EPA, ERIK S. LESSER




Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ, θα εξετάσει το εάν θα συνεχίσει ή όχι την προσπάθειά του για να γίνει ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου σήμερα Τετάρτη, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News.

Ο κ. Μπλούμπεργκ δαπάνησε τεράστιο ποσό — περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια — από την προσωπική του περιουσία για τηλεοπτικά σποτ και διαφημιστικές καταχωρίσεις ενόψει «Σούπερ Τρίτης»,

Μέχρι στιγμής, ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης έχει καταγράψει μόνο μία νίκη, στην περιοχή Αμερικανική Σαμόα.

Ο Μπάιντεν επικρατεί στην Αλαμπάμα, ο Μάικλ Μπλούμπεργκ οδεύει σε νίκη στην Αμερικανική Σαμόα

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επικρατεί στην εσωκομματική ψηφοφορία των Δημοκρατικών για να αναδειχθεί ο υποψήφιος του κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου η οποία διεξήχθη χθες στην πολιτεία Αλαμπάμα, σύμφωνα με προβλέψεις αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του ABC News, και της εταιρείας Edison Research.

Ο δισεκατομμυριούχος Μάικλ Μπλούμπεργκ, που έριξε μισό δισεκατομμύριο ευρώ από την προσωπική του περιουσία σε διαφημιστικά σποτ και καταχωρίσεις ενόψει «Σούπερ Τρίτης», κερδίζει στην περιοχή Αμερικανική Σαμόα, κατά την πρόβλεψη της Edison Research.

Πληροφορίες από Reuters μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ουάσινγκτον, United States

Ο Τραμπ συνεχίζει την επίθεση στα ΜΜΕ: Η εκστρατεία του μήνυσε (και) την Washington Post

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: