Πρώτο χτύπημα του κορωναϊού στην προεκλογική κούρσα των ΗΠΑ – ακύρωσαν εκδήλωση οι Δημοκρατικοί

File Photo: Την ώρα που οι πολίτες στις ΗΠΑ προσπαθούν να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, από το νέο κορονοϊό, ο Γερουσιαστής με μία επιστολή που έστειλε προς την Amazon ο Γερουσιαστής εκτιμά πως πρέπει να επανεξεταστούν οι τιμές των απολυμαντικών. @amna_news




Η εξάπλωση του νέου κοροναϊού σε ολόκληρο τον κόσμο προκαλεί τις πρώτες επιπτώσεις στον προεκλογικό αγώνα που βρίσκεται σε εξέλιξη στις ΗΠΑ.

όπως έγινε γνωστό, οι Δημοκρατικοί στην αμερικανική πολιτεία της Ουάσιγκτον ακύρωσαν μία εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων, η οποία είχε προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο, πριν από την διεξαγωγή του προκριματικού κύκλου για την επιλογή προεδρικού υποψηφίου, στην αναφερόμενη πολιτεία.

Ο προκριματικός κύκλος την πολιτεία της Ουάσιγκτον θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου, ενώ ακυρώθηκε ένα δείπνο συγκέντρωσης χρημάτων που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ του Σαββάτου, μετά την προειδοποίηση του κυβερνήτη Τζέι Ινσλί κατά της πραγματοποίησης μεγάλων συγκεντρώσεων στην πολιτεία, όπου ήδη υπάρχουν δέκα θύματα από την εξάπλωση του κοροναϊού.

Και επιστολή γερουσιαστή στην Amazon.com για την τιμή απολυμαντικού

Η Amazon.com Inc θα πρέπει να ελέγξει την πολιτική τιμολόγησης τρίτων πλευρών για είδη όπως το απολυμαντικό χεριών Purell, καθώς οι πολίτες στις ΗΠΑ προσπαθούν να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, από το νέο κοροναϊό, σύμφωνα με μία επιστολή που έστειλε προς την Amazon ο Γερουσιαστής Έντουαρντ Μάρκι.

Ένα κουτί με μικρά μπουκαλάκια Purell πωλείται συνήθως έναντι 10 δολαρίων, ενώ καταγράφηκε προς πώληση στην τιμή των 400 δολαρίων, ενώ ένας πωλητής τρίτης πλευράς το διέθεσε προς πώληση έναντι 600 δολαρίων, το απόγευμα της Τετάρτης.

Από την άλλη μεριά, η τιμή στην Amazon για ένα μεγάλο μπουκάλι ήταν στα 8,25 δολάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Reuters μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ν.Χ.
Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Τρόμος στην Καλιφόρνια από τον ιό: Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κήρυξε ο κυβερνήτης της πολιτείας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: