Ο Μπερλουσκόνι “την κοπάνησε” απ’ το Μιλάνο: Φτιάχνει… κρασί και λάδι στη νότια Γαλλία

File photo: Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρίσκεται στη νότια Γαλλία εδώ και 15 μέρες. Στη φωτο παλιότερα στην Καλαβρία. Photo via Twitter@berlusconi




Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, την ώρα που η χώρα του είναι στην πρώτη γραμμή της επιδημίας του νέου κορωναϊού στην Ευρώπη, βρίσκεται εδώ και 15 μέρες σε “ιδιωτικό ταξίδι” στο Σατονέφ-Γκρας, στη νοτιοανατολική Γαλλία, σύμφωνα με τον δήμαρχο της κοινότητας.

  • Ο 83χρονος δισεκατομμυριούχος “έρχεται πολλές φορές το χρόνο για διακοπές στο κτήμα του όπου κάνει το κρασί και το λάδι του” στην περιοχή αυτή, πρόσθεσε ο Εμανουέλ Ντελμότ.

“Πρόκειται για ιδιωτικό ταξίδι”, συνέχισε ο δήμαρχος, ο οποίος ενημερώνεται εν γένει “από ευγένεια” από τον οικονόμο του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας για να μην ανησυχήσουν οι γείτονες από την παρουσία φρουρών.

Η ιταλική εφημερίδα La Stampa έγραψε ότι ο αρχηγός του κόμματος “Φόρτσα Ιτάλια” θα έφευγε από το Μιλάνο για τη νοτιοανατολική Γαλλία για να “περάσει με μεγαλύτερη ηρεμία” την “πολύ δύσκολη” αυτή ώρα που ζει η μητρόπολη του ιταλικού βορρά όπου βρίσκεται σε έξαρση η επιδημία του κορωναϊού.

Την περασμένη εβδομάδα ο δεύτερος στην ιεραρχία του “Φόρτσα Ιτάλια” έλαβε την σύσταση από τους γιατρούς του να προστατευτεί από τον SARS-CoV-2, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο Adnkronos.

Από τη Γαλλία, όπου βρίσκεται ο Μπερλουσκόνι μαζί με την κόρη του, συνεχίζει να μετέχει σε συνεδριάσεις για την επιδημία, διευκρίνισε το πρακτορείο.

Η Ιταλία είναι η δεύτερη περισσότερο πληγείσα χώρα στον κόσμο από τον νέο κορωνοϊό με 12.462 κρούσματα, εκ των οποίων 2.313 νέα χθες Τετάρτη και 827 νεκρούς.

Με πληροφορίες από AFP μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Νίκαια, Γαλλία

O Μπερλουσκόνι – ετών 83 – χώρισε την 34χρονη γυναίκα του: Βρήκε νέο amore….ετών 30

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: