Ο αντιπρόεδρος Πενς και η σύζυγος του θα εξεταστούν άμεσα: Συνεργάτης του διαγνώστηκε με τον κορωναϊό

File Photo: Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με τον αντιπρόεδρο Μαικ Πενς στο Λευκό Οίκο. White House Photo by Stephanie Chasez




Ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μάικ Πενς δήλωσε το Σάββατο ότι θα υποβληθεί σε εξετάσεις για τον κορωναϊό, αφού ένας από τους συνεργάτες του είναι θετικός με τον ιό.

“Ενώ ο γιατρός του Λευκού Οίκου δήλωσε ότι δεν έχει κανέναν λόγο να πιστεύει ότι ήμουν εκτεθειμένος και δεν χρειάζεται να εξεταστώ, δεδομένης της μοναδικής θέσης που έχω ως αντιπρόεδρος και ως ηγέτης της Task Force του Λευκού Οίκου για τον κορωναϊό, τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου θα υποβληθούμε σε εξετάσεις αργότερα σήμερα το απόγευμα», είπε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Λευκό Οίκο.

Το γραφείο του κ. Πενς ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ο συνεργάτης του, του οποίου το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, είναι θετικός. Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος δήλωσε ότι ο ο συνεργάτης του είναι καλά και είχε συμπτώματα ενός κρυώματος για μιάμιση μέρα. Δεν έχει πάει στο Λευκό Οίκο από τη Δευτέρα.

Είπε ότι ούτε ο ίδιος ούτε ο Πρόεδρος Τραμπ είχαν κάποια επαφή με τον συνεργάτη του. Πρόσθεσε ότι ακολούθησαν με ακρίβεια τις εντολές της αρμόδιας αρχής (CDC) και του Λευκού Οίκου.

Έκτακτη ανακοίνωση της FAA: Σταμάτησαν για λίγο τις πτήσεις προς Νέα Υόρκη, Νέα Ιερσέη και Φιλαδέλφεια

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: