Για τις 10 Απριλίου μετατέθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΥΑΘ ΑΕ

File Photo: Ύστερα από σχετικό αίτημα του βασικού μετόχου της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ (ΕΕΣΥΠ) η συνέλευση της ΕΥΑΘ έιχε όριστεί για σήμερα, ωστόσο όπως ανακοινώθηκε μετατέθηκε για τις 10 Απριλίου. Photo via Facebook, @eyathsa




Για τις 10 Απριλίου του τρέχοντος έτους μετατέθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΥΑΘ ΑΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 9 Μαρτίου 2020, σε συνεδρίασή του, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΥΑΘ ΑΕ είχε αποφασίσει την πραγματοποίηση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας για σήμερα, ύστερα από σχετικό αίτημα του βασικού μετόχου της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ (ΕΕΣΥΠ).

Η ΕΕΣΥΠ έχει ζητήσει και επιμένει στην αντικατάσταση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Νάρκισσου Γεωργιάδη.

Στη ίδια συνεδρίαση είχε αποφασιστεί να δοθούν εκτελεστικές αρμοδιότητες και στο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΥΑΘ ΑΕ, Θεόδωρο Κουλούρη.

Έτσι, ο κ. Κουλούρης, μαζί με τον εντεταλμένο σύμβουλο, εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΥΑΘ ΑΕ, Ιωάννη Παπαϊωάννου έχουν εκτελεστικές αρμοδιότητες, μέχρι την πραγματοποίηση της έκτακτης γενικής συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, με θέμα την αντικατάσταση μελών του διοικητικού συμβουλίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ε.Α.
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ενα εκατομμύριο θέσεις εργασίας απειλεί ο κορωναϊός στην αυτοκινητοβιομηχανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: