“Για ποιον χτυπά η κουδούνα;” H Finos Film “τρολάρει” την καραντίνα για τον κορωναϊό με μοναδικά βίντεο [videos]

Το πρώτο βίντεο της… καραντίνας λόγω κορονοϊού, είναι ένα μοντάζ με σκηνές από την κωμωδία «Για ποιον χτυπά η… κουδούνα» (1968), στην οποία πρωταγωνιστές ήταν οι αξέχαστοι κωμικοί ηθοποιοί Διονύσης Παπαγιαννόπουλος και Κώστας Βουτσάς. Photo via Youtube




Οι ημέρες του «Μένουμε Σπίτι» λόγω κορονοϊού προχωρούν και ένας από τους τρόπους να περάσουν λιγότερο δύσκολα είναι το γέλιο.

Οι άνθρωποι της Finos Film το ξέρουν καλά, αφού με τις ταινίες τους ακόμα και σήμερα κάνουν τον κόσμο λίγο πιο ανάλαφρο.

Το πρώτο βίντεο της… καραντίνας λόγω κορονοϊού, είναι ένα μοντάζ με σκηνές από την κωμωδία «Για ποιον χτυπά η… κουδούνα» (1968), στην οποία πρωταγωνιστές ήταν οι αξέχαστοι κωμικοί ηθοποιοί Διονύσης Παπαγιαννόπουλος και Κώστας Βουτσάς. Στο βίντεο βλέπουμε τον Παπαγιαννόπουλο στο ρόλο του «φαληρισμένου» εργοστασιάρχη Απόστολου Λαμπιρίκου. Οι ατάκες: «Τι να κάνετε; Υπομονή και χαίρετε» και «Τώρα τι γίνεται βγαίνω ή μένω;» είναι χαρακτηριστικές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#ΜένουμεΣπίτι #Υπομονή

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official) στις

Σε άλλο βίντεο που ανατήθηκε από τη Finos Film ένας άλλος πολυαγαπημένος ηθοποιός, ο Θανάσης Βέγγος γράφει «Ημερολόγιο Καταστρώματος» αποκλεισμένος ναυαγός πάνω σε μια σχεδία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#ΜένουμεΣπίτι #Υπομονή #Βέγγος

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official) στις

Με πληροφορίες από Έθνος

Σε δοκιμαστική λειτουργία- νωρίτερα λόγω κορωναϊού- το gov.gr: Υπεύθυνες δηλώσεις, εξουσιοδοτήσεις με ένα κλικ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: