Η δυσκολότερη ημέρα: Στους 37 οι νεκροί στην Ελλάδα, 5 ακόμη ασθενείς άφησαν σήμερα την τελευταία τους πνοή

File Photo: Στη Θεσσαλονίκη ο ηλικιωμένος ασθενής βρισκόταν διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ. Ωστόσο δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. H φωτογραφία από τα μέτρα προστασίας στις 15/3. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ




Ως η δυσκολότερη ημέρα καταγράφεται η σημερινή στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωναϊού στην Ελλάδα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, τη ζωή τους έχασαν τέσσερις άνδρες στα νοσοκομεία της Αλεξανδρούπολης, στο ΑΧΕΠΑ, το ΑΤΤΙΚΟΝ και στο Σωτηρία και μία γυναίκα στο Σισμανόγλειο.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από την φονική πανδημία, ανέρχεται σε 37. Έως το απόγευμα του Σαββάτου, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα μας, είχε φτάσει τις 1.061.

Με πληροφορίες από το skai.gr

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Άλλα τέσσερα άτομα προστέθηκαν σήμερα στη λίστα των θυμάτων του κορωναϊού στην Ελλάδα. Έτσι, μακραίνει ο μακάβριος κατάλογος καθώς έγινε γνωστό ότι κατέληξαν άλλοι τέσσερις συνάνθρωποί μας. Πρόκειται για ηλικιωμένους ασθενείς που νοσηλεύονταν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.

Πλέον τα θύματα της πανδημίας στην Ελλάδα ανέρχονται σε 36.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το ethnos.gr o νεκρός στην Αθήνα νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Σωτηρία, ενώ ο θανών στη Θεσσαλονίκη βρισκόταν διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ.

Τέλος στην ακριτική πόλη και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης κατέληξε ένας ηλικιωμένος από την Ξάνθη.

Σύμφωνα με το ANT1news τα τρία θύματα ήταν άνδρες και η μια γυναίκα.

Μέχρι χθες σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα ήταν 1.061.

Με πληροφορίες από το ethnos.gr και το ant1news.gr

Νίκος Χαρδαλιάς από την Κοζάνη: Ακόμη μια εβδομάδα σε καραντίνα η Δαμασκηνιά και η Δραγασιά

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: