Αυτοψία στις Καστανιές: Η Hellas Journal στην πρώτη γραμμή του ακήρυχτου πολέμου [εικόνες και βίντεο]

File Photo: Νέα επεισόδια σημειώθηκαν στον Έβρο. Φωτογραφία HELLAS JOURNAL




ΡΕΠΟΡΤΑΖ HELLAS JOURNAL Γ.Σ.

Καθημερινότητα είναι πλέον τα επεισόδια στον Έβρο με πρόσφυγες και μετανάστες να επιχειρούν να περάσουν στην Ελλάδα, υλοποιώντας το σχέδιο του Ταγίπ Ερντογάν εναντίον της χώρας μας.

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα παρατηρούμε τον εκβιασμό της Τουρκίας προς την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, χρησιμοποιώντας ταλαιπωρημένους ανθρώπους.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, καθώς το σχέδιο του Ερντογάν που υλοποιείται είνα να ανοίξουν τα σύνορα και χιλιάδες ταλαιπωρημένοι άνθρωποι να εισέλθουν στη χώρα. Μαζί τους και τζιχαντιστές που έχει εκπαιδεύσει ο τουρκικός στρατός και χρησιμοποιεί ήδη στη Συρία και τη Λιβύη.

Παρατηρούμε την προπαγάνδα και τα ψεύτικα ρεπορτάζ της Άγκυρας. Είναι πλέον μία καθημερινότητα. Ακόμα και η σοβαρή αμερικανική εφημερίδα New York Times έχει πέσει στην παγίδα. Η εφημερίδα έχει λάβει χιλιάδες μηνύματα διαμαρτυρίας μετά την καμπάνια που ξεκίνησε η ομογενειακή οργάνωση HALC.

Ωστόσο τα επεισόδια βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.

Έτσι και την Πέμπτη, το βράδυ σημειώθηκαν νέα επεισόδια στον Έβρο με πέτρες, δακρυγόνα και φωτιές που άναψαν οι πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται από την τουρκική πλευρά.

Oι πρόσφυγες και μετανάστες καθημερινά συγκεντρώνονται στον φράχτη και ανάβουν φωτιές.

Επί τόπου βρίσκονται ελληνικές δυνάμεις καθώς και οχήματα της πυροσβεστικής, ενώ η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.

Η ιστοσελίδα μας HELLAS JOURNAL βρίσκεται στον Έβρο και μεταφέρει εικόνες και βίντεο με τα πραγματικά γεγονότα.

Στο μεταξύ, μια εξαιρετική λύση έχει εφαρμόσει ο Ελληνικός Στρατός στον Έβρο προκειμένου να… επαναπροωθεί στην Τουρκία τον καπνό από τα δακρυγόνα που πετάνε οι δυνάμεις της στρατοχωροφυλακής [ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ].

Ο αυτοκινούμενος ανεμιστήρας του στρατού που… επαναπροωθεί στην Τουρκία τον καπνό από τα δακρυγόνα [βίντεο]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: