Και 4ος νεκρός στην Ελλάδα από τον κορωναϊό: 53χρονος από τη Σιάτιστα Κοζάνης, στο ΑΧΕΠΑ

File Photo: Το πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ




Στους τέσσερις έφτασαν οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα, καθώς σήμερα το πρωί έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 53χρονος που νοσηλευόταν τα τελευταία 24ωρα διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και είχε διαγνωστεί θετικός στον SARS-CoV-2.

Τον θάνατό του επιβεβαίωσε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Παναγιώτης Παντελιάδης.

  • Εργαζόταν στο Μικροβιολογικό του Νοσοκομείου Καστοριάς

Ο 53χρονος από την Σιάτιστα Κοζάνης ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού στη Δυτική Μακεδονία. Εργαζόταν ως παρασκευαστής στο Μικροβιολογικό Εργαστήρι του Νοσοκομείου της Καστοριάς.

Χωρίς να έχει διαπιστωθεί ταξιδιωτικό ιστορικό σε ενδημικές περιοχές, ο άτυχος άνδρας απευθύνθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας όπου μετά από εξέταση οι υπεύθυνοι ήρθαν σε επαφή με την ΕΟΔΥ.

Ακολούθως, ο ίδιος μετέβη, μαζί με τον αδελφό του, στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο της Κοζάνης για περαιτέρω εξετάσεις κι όταν διαγνώστηκε όταν είναι φορέας του κορονοϊού διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

  • Σε κατ’ οίκον περιορισμό η μητέρα του κι ο αδελφός του

Η υγεία του τα επόμενα 24ωρα παρουσίασε επιπλοκές με συνέπεια να επέλθει σήμερα το πρωί ο θάνατός του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η ηλικιωμένη μητέρα του και ο αδελφός του βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό στη Σιάτιστα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ / Στ. Τ.
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τέσσερις νεκρούς μετράει πλέον η Ελλάδα από το χτύπημα της επιδημίας του κορονοϊού. Το τέταρτο θύμα είναι 53χρονος που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα σε λίγο.

Ανησυχεί για τα “ορφανά” κρούσματα ο Τσιόδρας: Δεν μπορώ να μιλήσω για τροχιά τύπου Ιταλίας, θα περιμένω…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: