Στο υπουργείο Ανάπτυξης αύριο ο Μητσοτάκης: Περιοδεία στην Κρήτη από Σάββατο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, μέχρι και το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

Αύριο Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, θα συναντήσει την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Το βράδυ θα παραστεί στην εκδήλωση για τα 100 Χρόνια Λιμενικού Σώματος.

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, το πρωί, θα προεδρεύσει του ΚΥΣΕΑ για τις κρίσεις του Πυροσβεστικού Σώματος και στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα συναντήσει την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τον εξαμηνιαίο συντονισμό.

Το απόγευμα θα συμμετάσχει στη συζήτηση «Πρωτοβουλία για την Υγεία», που διοργανώνει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Η «Πρωτοβουλία για την Υγεία» αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη χρηματοδότηση σειράς έργων υποδομών και εκπαίδευσης για την ενίσχυση της υγείας στην Ελλάδα, με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 400 εκατομμύρια ευρώ.

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στην εκδήλωση της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας «Future of Retail» και θα παραστεί στην πρώτη εκδήλωση που καθιερώθηκε με τον νόμο για το «Επιτελικό Κράτος» που αφορά την Ενημέρωση των Γενικών Διευθυντών Υπουργείων.

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για την Κρήτη, όπου θα περιοδεύσει σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Κυβερνητικές πηγές: Επενδυτικό ενδιαφέρον από τα κρατικά ταμεία του Αμπού Ντάμπι για την Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: