Ο απαράδεκτος Λαγός σκίζει την τουρκική σημαία στο Ευρωκοινοβούλιο: Απειλές από Τσαβούσογλου [video]

Ο Γιάννης Λαγός την ώρα που σκίζει την τουρκική σημαία. Πηγή via Twitter, video @EHA




Σε μία κίνηση που τορπιλίζει το ούτως ή άλλως οξυμένο κλίμα στα ελληνοτουρκικά προχώρησε ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κατά την συζήτηση για το προσφυγικό.

Ο Λαγός σε μία άκυρη εντελώς κίνηση, έσκισε χαρτί που απεικόνιζε την τουρκική σημαία, προκαλώντας λίγα λεπτά αργότερα την οργή του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ο Λαγός κατηγορεί την ΕΕ ότι “”χαϊδεύει” την Τουρκία, αφήνοντάς την να κάνει ό,τι θέλει, γεμίζοντας την πατρίδα μου με λαθρομετανάστες”, την αποκαλεί το “αγαπημένο παιδί” και σκίζοντας την “αιματοβαμμένη” όπως την αποκαλεί σημαία λέει “Έξω oι Τούρκοι”.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ αποκάλεσε «κλόουν» τον Λαγό, καλώντας το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να λάβει τα απαραίτητα μέτρα εναντίον του.
«Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλει ότι η σημαία μας θα συνεχίσει να κυματίζει με υπερηφάνεια για πάντα!», έγραψε.

Στη συνέχεια εκτόξευσε και απειλές γράφοντας:
“Αυτοί με τα ρατσιστικά μυαλά γνωρίζουν καλύτερα πως σπάμε τα χέρια και πως τους ρίχνουμε στη θάλασσα όσους απλώνουν χέρι στην ένδοξη σημαία μας”. “Τα κακομαθημένα παιδιά της Ευρώπης και οι ρατσιστές της να γνωρίζουν τα όριά τους. Η Ευρώπη πλέον πρέπει να πει ‘τέρμα’ στον αντιισλαμισμο και τον ρατσισμό”.

Hellas Journal

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: