Η Αν. Μεσόγειος στο επίκεντρο συνάντησης Συλλούρη με Ομογενείς & εβραϊκές ενώσεις

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης δέχεται αντιπροσωπείες από το Σύνδεσμο AHEPA – AHI και τις οργανώσεις B’nai B’rith International (BBI) και Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations (COP), στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Λευκωσία. Φωτογραφία ΚΥΠΕ/ΓΤΠ – Σ. Ιωαννίδης




Τα προβλήματα που επηρεάζουν την Ανατολική Μεσόγειο και την ευρύτερη μας περιοχή συζήτησε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης με αντιπροσωπείες της ΑHEPA , του ΑΗΙ, των εβραϊκών οργανώσεων Β΄nai B’rith International (BBI) και του Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations (COP) που επισκέπτονται την Κύπρο.

Σε σύντομη δήλωση κατά την έναρξη της συνάντησης ο κ. Συλλούρης είπε πως στην περιοχή μας συντελούνται διάφορα αρνητικά γεγονότα αλλά την ίδια ώρα υπάρχουν και ευκαιρίες και ότι ο διάλογος μεταξύ των χωρών της περιοχής και των διαφόρων οργανώσεων πρέπει να έχει απτά αποτελέσματα, γιατί δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Ο Πρόεδρος της Βουλής είπε πως πρέπει να αναληφθούν δράσεις που θα έχουν θετικά αποτελέσματα και ότι ο διάλογος που έχει αναπτυχθεί με τις οργανώσεις αυτές και η φιλία , πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα και για το διάλογο μεταξύ των χωρών της Ανατολικής Μεσογείου ώστε να υπάρχουν αποτελέσματα μέσω ενός οδικού χάρτη.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ΚΧΡ/ΓΧΡ
Λευκωσία, Κύπρος

Κύπρος, Ελλάδα & Ισραήλ πυλώνες σταθερότητας, δηλώνουν οι Οργανώσεις της Διασποράς

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: