Γκάφα ολκής από δημοσιογράφο: “Ανέστησε” τον Αραφάτ, ανακοίνωσε συνάντηση με Μακρόν [video]

Το κακό είναι ότι… ούτε η παρουσιάστρια του δελτίου διόρθωσε τη δημοσιογράφο. Photo via video Twitter




Σε επική γκάφα υπέπεσε δημοσιογράφος του Γαλλικού τηλεοπτικού καναλιού BFM, καθώς … ανέστησε τον Παλαιστίνιο ηγέτη Γιασέρ Αραφάτ, ο οποίος πέθανε πριν από 16 χρόνια. Το… ευτράπελο κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης στο κανάλι, ανέδειξε η Ελληνίδα δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά, με ανάρτησή της στα social media.

“Παγκόσμια η κατάντια της δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος του BFM ανακοινώνει πως ο Μακρόν που βρίσκεται στο Ισραήλ, θα συναντηθεί στη Ραμάλα με τον Γιασέρ Αραφάτ, που έχει πεθάνει εδώ και 16 χρόνια! Το χειρότερο είναι πως η παρουσιάστρια που την ακούει δεν διορθώνει!”, σχολιάζει η Μαρία Δεναξά.

Και προσθέτει: “Ο ενημερωτικός σταθμός τα τελευταία χρόνια έχει απαξιωθεί για την μεροληπτική του στάση στην μετάδοση των γεγονότων και τις προσπάθειες χειραγώγησης της κοινής γνώμης.

Με λίγα λόγια μη ψάχνετε μακριά. Ο κόσμος γυρίζει την πλάτη στα μέσα και κατακρίνει την πλειοψηφία των δημοσιογράφων, γιατί εμείς οι ίδιοι κλείνουμε τα μάτια στο επάγγελμα μας που παραπαίει από την ημιμάθεια, αλλά κυρίως από αχαρακτήριστες αντιδεολογικές πρακτικές”.

Δείτε την ανάρτηση και το επίμαχο βίντεο:

Hellas Journal

Πρώτη στο δυναμικό κοινό και τρίτη στο σύνολο την Τρίτη η εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος»

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: