Η οικογένεια του Εσκομπάρ σε νόμιμες business: Βγάζει πρωτοποριακά smartphones! [video]

Photo via Twitter: Το smartphone Fold 1 – Escobar.




Η οικογένεια του Πάμπλο Εσκομπάρ, του εκτελεσθέντος διαβόητου αρχιβαρόνου ναρκωτικών της Κολομβίας και αρχηγού του φονικού καρτέλ του Μεντεγίν, έχει στρέψει πλέον τα επιχειρηματικά της ενδιαφέροντα σε λίγο διαφορετική κατεύθυνση: στην κινητή τηλεφωνία και συγκεκριμένα στα   smartphones.

Η εταιρία Esocbar Inc. δηλώνει ότι θα προχωρά στην κυκλοφορία ενός προηγμένης τεχνολογίας smartphone με πτυσσόμενη οθόνη. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο έτος.

Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο αδελφός του Πάμπλο Εσκομπάρ, ο Ρομπέρτο Εσκομπάρ Γκαβίρια ο οποίος έχει εκτίσει 12 χρόνια στη φυλακή λόγω της συμμετοχής του στο Καρτέλ του Μεντεγίν και τώρα βρίσκεται σε ηλικία 72 ετών.  Παραδόθηκε στις αρχές το 1992, ενώ ο αδελφός του σκοτώθηκε από την αστυνομία το 1993, ύστερα από τεράστια επιχείρηση των Κολομβιανών αρχών με τις υπηρεσίες των ΗΠΑ.

«Δεν είμαι νέος στις ηλεκτρονικές συσκευές, είμαι κάποιος που μου αρέσουν πολύ τα ηλεκτρονικά και θέλαμε να προωθήσουμε στην αγορά ένα κινητό πολύ διαφορετικό απ’ όλα τα άλλα στον κόσμο», εξηγεί σε σχετικό βίντεο για την προώθηση του νέου κινητού.

Ο Σουηδός επιχειρηματίας Όλοφ Γκούσταβφον είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Escobar Inc.

«Η καλύτερη τεχνολογία στον κόσμο είναι το κινητό με πτυσσόμενη οθόνη. Είναι σχεδόν όπως τα τηλέφωνα με κάμερες πριν από δέκα χρόνια, αλλά τώρα υπάρχει μια τεχνολογία για πτυσσόμενες οθόνες, έτσι με την εφαρμογή αυτής της γνώσης, ένα χρόνο αργότερα την ενσωματώσαμε στο πρώτο μας προϊόν που είναι το Escobar Fold 1… Αλλάζουμε τα πράγματα, είμαστε βασικά ένας νέος Στιβ Τζομπς και προσπαθούμε να δώσουμε νέο “αέρα” σε αυτή την επιχείρηση με το πραγματικό κόστος αυτών των προϊόντων στους καταναλωτές και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά (…) Για τον λόγο αυτό δεν έχουμε επενδυτές, δεν έχουμε περιορισμούς», λέει ο ίδιος.

Σύμφωνα με το Reuters, το «Escobar Fold 1» λειτουργεί με Android και κοστίζει 349 δολάρια (ΗΠΑ) στην πιο απλή του έκδοση. Μια άλλη έκδοση με περισσότερη μνήμη και μνήμη RAM θα κυκλοφορήσει στην αγορά έναντι 499 δολαρίων.

Με πληροφορίες από Reuters, Daily Mail

O Μάικλ Τζόρνταν εγκαινίασε την «κλινική των φτωχών» στον τόπο όπου μεγάλωσε

 

 

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: