Μετά τον «Shark» στα χέρια της αστυνομίας και ο «Ρουμάνος» για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Θεωρείται από τους πρωταγωνιστές στα επεισόδια στου Ρέντη

FILE PHOTO: Oπαδός του Ολυμπιακού οδηγείται στον ανακριτή για τα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη. Screenshot via Glomex@ERT




Παραδόθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους στη ΓΑΔΑ ένα ακόμη άτομο, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία για τη δολοφονία Λυγγερίδη.

Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 36χρονο, με το παρατσούκλι «Ρουμάνος», εις βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αναζητούνταν από την Αστυνομία.

Ο 36χρονος, ο οποίος εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις αθλητικής βίας, θεωρείται ότι ήταν από τους πρωταγωνιστές στα επεισόδια στου Ρέντη όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ο αρχιφύλακας Γιώργος Λυγγερίδης.

Υπενθυμίζεται πως πριν τρεις ημέρες παραδόθηκε άλλος ένας από τους υπόπτους για τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη, στα επεισόδια στου Ρέντη. Πρόκειται για 31χρονο με το προσωνύμιο «Shark» (Καρχαρίας) ο οποίος παραδόθηκε στο τμήμα αθλητικής βίας στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤNews , σε βάρος του «Shark» υπήρχε ένταλμα σύλληψης και αναζητούνταν από την αστυνομία.

Ήταν από τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων στου Ρέντη αλλά και σε άλλα επεισόδια για τα οποία κατηγορούνται δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Παύλος Μαρινάκης για τελικό Conference League στην ΟΠΑΠ Arena: Θα γίνει κανονικά, αδιανόητο να διώξουμε από τη χώρα τη διοργάνωση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: