Η Γιάννα Αγγελοπούλου αλλάζει το επικοινωνιακό επιτελείο του Ελλάδα 2021, λόγω διαφωνιών

File Photo: Η Γιάννα Αγγελοπούλου. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ




Παλαιούς και έμπειρους συνεργάτες είχε επιλέξει η Γιάννα Αγγελοπούλου για να στελεχώσει το επικοινωνιακό επιτελείο του οργανισμού Ελλάδα 2021.

Όμως, πριν καν ξεκινήσει η ουσιαστική δουλειά το επιτελείο -με το οποίο είχε συνεργαστεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004- αλλάζει με απόφαση της προέδρου καθώς, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του ιστότοπου news247.gr, ο Μάρτων Σίμιτσεκ, προσωπάρχης του Ελλάδα 2021, επίσης συνεργάτης από την εποχή του 2004, τους ενημέρωσε ότι θα αντικατασταθούν.

Έτσι, εκτός Ελλάδα 2021 τίθενται ο γνωστός επικοινωνιολόγος Λευτέρης Κουσούλης και οι δημοσιογράφοι Αντώνης Παπαγιαννίδης, Γιάννης Προβής και Φοίβος Καρζής.

Στον Οργανισμό παραμένει ο δημοσιογράφος Γιάννης Αντύπας, που αναλαμβάνει να τρέξει το site του Οργανισμού που βγαίνει άμεσα στον αέρα.

Παράλληλα, προσλαμβάνεται ο δημοσιογράφος Τάκης Καμπύλης και από τον χώρο της αγοράς ο Βασίλης Ανδρινόπουλος.

Ο κ. Κουσούλης, με δήλωσή του στο pontiki.gr επισήμανε ότι «η διάσταση που έχει προκύψει, όπως με ακρίβεια περιγράφετε, είναι αποτέλεσμα μιας διαφωνίας βάθους για το νόημα και τη σημασία των 200 χρόνων. Κάτι που ούτε η κυβέρνηση φαίνεται να το κατανοεί».

HJ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: