Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει μάρτυρες για το περιστατικό του ξυλοδαρμού του 11χρονου μαθητή

Φωτογραφία via ΕΘΝΟΣ




Τα αρμόδια όργανα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ενημερώθηκαν για την επίθεση σε 11χρονο μαθητή, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, ο οποίος δέχτηκε χτυπήματα από πατέρα συμμαθήτριάς του, έξω από Δημοτικό Σχολείο των Αμπελοκήπων.

Ο σχολικός σύμβουλος ενημερώθηκε για το θλιβερό περιστατικό, που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο σχολείο των Αμπελοκήπων. Στόχος των εκπαιδευτικών είναι να προστατεύσουν τον 11χρονο που είναι τρομοκρατημένος αλλά και την κόρη του δράστη, που δεν πρέπει να στοχοποιηθεί για την ενέργεια του πατέρα της.

Την ίδια ώρα, το Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων αναζητά τους αυτόπτες μάρτυρες του ξυλοδαρμού για να καταθέσουν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν ήδη ενημερωθεί για τους γονείς που ήταν παρόντες στο θλιβερό συμβάν. Ο 11χρονος από τις Φιλιππίνες εξετάστηκε την Τρίτη από ιατροδικαστή, που θα βεβαιώσει επίσημα τις βλάβες που μπορεί να προκλήθηκαν στο παιδί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αγόρι δεν έχει τραυματιστεί από τα χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι, αλλά έχει ένα κάταγμα στο πόδι.

Μαρτυρία στο ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι ο πατέρας της συμμαθήτριας του 11χρονου, ακινητοποίησε το αγόρι και άρχισε να το χτυπάει.

«Όταν είδαμε το παιδί ήταν πεσμένο κάτω και έτρεμε. Έκλαιγε. Ήταν φοβισμένο. Ο δράστης του έδωσε σφαλιάρες και τον κλωτσιές. Το παιδί προσπάθησε να αντιδράσει και να αμυνθεί. Πριν δεχτεί τα χτυπήματα, υπήρξαν ύβρεις σε βάρος του. Στη συνέχεια, ο δράστης τον άρπαξε με δύναμη, τον ακινητοποίησε και άρχισε να τον χτυπάει. Το αγόρι έπεσε κάτω με τραυματισμένο στο πόδι και αναψοκοκκισμένο».

Περισσότερα στο ΕΘΝΟΣ

«Εξοφλούσαν γραμμάτια στον Ρασπούτιν» είπε ο Αγγελής στην προανακριτική: Τι είπε για τη Βιέννη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: