Δεν λέει να «σηκώσει κεφάλι» η Άρσεναλ: Ηττήθηκε στο «Εμιρέιτς» με 1-2 από την Μπράιτον

Από το παιχνίδι της Άρσεναλ με την Μπράιτον. EPA, ANDY RAIN EDITORIAL USE ONLY




Δεν λέει να «σηκώσει κεφάλι» η Άρσεναλ. Για 7ο σερί ματς η ομάδα του Λονδίνου έμεινε χωρίς «τρίποντο», καθώς ηττήθηκε στο «Εμιρέιτς» με 1-2 από την Μπράιτον, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 15ης αγωνιστικής της Premier League.

Η 3η ήττα στα 7 τελευταία ματς σαφώς και δεν ήταν αναμενόμενη για τους «κανονιέρηδες», που ακόμη και μετά την φυγή του Ουνάι Έμερι δεν μπορούν να βρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο «υπηρεσιακός» προπονητή τους, Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, στο δεύτερό του ματς στον πάγκο των Λονδρέζων είδε την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα (προερχόταν από το εκτός έδρας 2-2 με τη Νόριτς) και να μένει στη μέση της βαθμολογίας!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και «τιμωρήθηκε» με κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Τεράστια εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Νιουκάστλ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-0, στο προτελευταίο χρονικά ματς της 15ης ημέρας. Οι δύο ομάδες προέρχονταν από ισάριθμες ισοπαλίες (με Γουλβς και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα) και ήθελαν το «τρίποντο», η μεν Σέφιλντ για να βρεθεί στην εξάδα, η δε Νιουκάστλ για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα.

Τελικά οι «ανθρακωρύχοι» ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο φινάλε και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, με τον Σέλβι να σκοράρει για δεύτερη σερί αγωνιστική και να «σφραγίζει» το «τρίποντο», ενώ μερικές ημέρες νωρίτερα είχε ισοφαρίσει στο φινάλε με την Σίτι. Να επισημανθεί ότι για τους γηπεδούχους ήταν η πρώτη ήττα μετά από 7 αγωνιστικές (2 νίκες, 5 ισοπαλίες).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Στο “ρελαντί” ο Παναθηναϊκός με άνεση στους “16”: Επικράτησε 2-0 επί της Παναχαϊκής

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: