Στο “ρελαντί” ο Παναθηναϊκός με άνεση στους “16”: Επικράτησε 2-0 επί της Παναχαϊκής

Ο παίκτης του ΠΑΟ Καμπετσής (ΠΑΝΩ) με τη μπάλα στην κατοχή του ενώ τον μαρκάρει ο παίκτης της Παναχαϊκής Ιντζόγλου (ΚΑΤΩ), κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ για το Κύπέλλο Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε άκοπα στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, πετυχαίνοντας και δεύτερη νίκη επί της Παναχαϊκής (3-1 ο πρώτος αγώνας), με 2-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Γιώργος Δώνης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς νεαρούς και αναπληρωματικούς, αφήνοντας εκτός τους περισσότερους βασικούς ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν στη Super League.

Μέτριο ποιοτικά ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τους «πράσινους» έχουν την υπεροχή, αλλά να μην είναι αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Οι «πράσινοι» είχαν 10 τελικές έναντι μίας της Παναχαϊκής, η οποία προσπάθησε με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει ρήγματα και στο 15΄ απείλησε με τον Αντωνακόπουλο, το σουτ του οποίου κόντραρε και έφυγε λίγο άουτ. Η καλύτερη στιγμή για το «τριφύλλι» στο πρώτο μέρος σημειώθηκε στο 25΄ με το σουτ του Κολοβού από το ύψος του πέναλτι να βρίσκει σε παίκτη της Παναχαϊκής και να περνά κόρνερ.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους (52΄) ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα με τον Κολοβό (πρώτο του γκολ), ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Αποστολάκη και με κοντινό σουτ έδωσε προβάδισμα στους «πράσινους». Στο 64΄ η ομάδα του Δώνη είχε δοκάρι με τον Καμπετσή, ο οποίος 7 λεπτά αργότερα πήρε το «αίμα του πίσω» και μετά από ασίστ του Κολοβού «έγραψε» το 2-0 με ψηλοκρεμαστό σουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Αποστολάκης, Μαυρομμάτης, Κολοβέτσιος (38΄ Αλεξανδρόπουλος), Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης, Νούνες, Μπεκ (63΄ Φάουστο), Σερπέζης (63΄ Βαγιανίδης), Κολοβός, Καμπετσής

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (): Καπούταγλης, Πατάπης, Πατρώνης, Τσελεπίδης (60΄ Κολ), Ιντζόγλου, Παπατόλιος, Μουστακόπουλος, Λινάρδος, Μασούρας, Μαυριάς (74΄ Κυνηγόπουλος), Αντωνακόπουλος (69΄ Μωραΐτης).

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: