Για επανεκτίμηση των δεσμών με τις ΗΠΑ κατά την επίσκεψή του, κάνει λόγο ο Ερντογάν

Ο Τούκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παραχωρεί συνέντευξη Τύπου πριν από το ταξίδι του στην Ουγγαρία. Photo via video @TRTWorldNow




“Η Τουρκία θα στείλει τα μέλη της οικογένειας του πρώην ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους Αμπου Μπακρ Αλ-Μπαγκντάντι σε κέντρα επαναπατρισμού,
το υπουργείο Δικαιοσύνης θα αποφασίσει”, ανέφερε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχετικά με την τύχη των συγγενών του νεκρού ηγέτη της ISIS.

Το θέμα βεβαίως είναι για ποια Δικαιοσύνη ομιλούμε, όταν όλα στη γείτονα ελέγχονται από το καθεστώς Ερντογάν.

Παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου προτού αναχωρήσει για την Ουγγαρία, ο Τούρκος Πρόεδρος σημείωσε πως “παρά τη συμφωνία με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Ρωσία, οι τρομοκράτες εξακολουθούν να μην εγκαταλείπουν την περιοχή και να πραγματοποιούν επιθέσεις”. “Υπάρχουν επί του παρόντος 149 μαχητές ISIS στις φυλακές μας”, τόνισε.

Ο Πρόεδρος Ερντογάν τέλος, αναφορικά με το ταξίδι του στις ΗΠΑ στις 13 Νοεμβρίου, ανέφερε ότι η Τουρκία θα επανεκτιμήσει τους δεσμούς με την Ουάσιγκτον κατά τη διάρκεια του επερχόμενου ταξιδιού της στις ΗΠΑ, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την αλαζονική του συμπεριφορά, μιας και ήταν εκείνος που επιζητούσε τη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Hellas Journal, με πληροφορίες από διεθνή ΜΜΕ

Ο Ερντογάν ανακοίνωσε και επίσημα τη σύλληψη συγγενών του νεκρού ηγέτη της ISIS

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: