Έκλεισαν δύο σταθμοί του μετρό στο Λονδίνο: Συγκεντρώθηκε σκόνη στις αποβάθρες [video]

“Φαίνεται ότι ανεμιστήρας στην σήραγγα υπέστη βλάβη, φέρνοντας υπερβολική σκόνη στην αποβάθρα”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας μεταφορών της βρετανικής πρωτεύουσας. Photo via Twitter, @XBeauPhoto




ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο σταθμός του υπογείου του Λονδίνου Canary Wharf άνοιξε και πάλι μετά το περιστατικό με τη συσσώρευση σκόνης στην αποβάθρα λόγω βλάβης σε σύστημα ανεμιστήρα σε σήραγγα, ανακοίνωσε η υπηρεσία μεταφορών της πόλης.

Η αστυνομία των βρετανικών μέσων μεταφοράς είχε ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται για ένα περιστατικό ασφάλειας ή που να αφορά την αστυνομία.

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι σταθμοί του υπογείου του Λονδίνου Canada Water και Canary Wharf έκλεισαν σήμερα μετά την συσσώρευση σκόνης στις αποβάθρες τους λόγω βλάβης σε σύστημα ανεμιστήρα σε σήραγγα, ανακοίνωσε η υπηρεσία μεταφορών του Λονδίνου Transport London.

Η αστυνομία των βρετανικών μέσων μεταφοράς ανακοίνωσε παράλληλα ότι δεν πρόκειται για ένα περιστατικό ασφάλειας ή που να αφορά την αστυνομία.

  • “Φαίνεται ότι ανεμιστήρας στην σήραγγα υπέστη βλάβη, φέρνοντας υπερβολική σκόνη στην αποβάθρα”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας μεταφορών της βρετανικής πρωτεύουσας.

Η Transport London είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι η γραμμή Jubilee δεν σταματάει στους σταθμούς αυτούς λόγω “εξαιρετικά υψηλών επιπέδων σκόνης”.

Με πληροφορίες από Reuters, via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τι άλλο θα συμβεί στη Βενετία: Μετά την πλημμύρα την επισκέφθηκε και ο Μπερλουσκόνι [βίντεο]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: