Χιλιάδες υπογραφές μελών του ΠΑΣΟΚ στο ψήφισμα του Γερουλάνου για το συνέδριο

File Photo: Ο Παύλος Γερουλάνος. Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ
Με χιλιάδες υπογραφές η συλλογή των οποίων συνεχίζεται θα συνοδεύσει το ψήφισμα που προτίθεται να καταθέσει στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο Παύλος Γερουλάνος.

Όπως είναι γνωστό ο κ. Γερουλάνος, μαζί με άλλους, όπως ο Νίκος Ανδρουλάκης, έχουν διαφωνήσει με το τρόπο που θα διεξαχθεί το συνέδριο αυτό, από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Ειδικότερα, διαμαρτύρεται γιατί δεν έχουν εκλεγεί νέοι σύνεδροι και γιατί το συνέδριο δεν θα εκλέξει νέα όργανα για το ΠΑΣΟΚ. Και ζητούν τη διεξαγωγή «ενός ανοιχτού δημοκρατικού Συνεδρίου εντός του πρώτου εξάμηνου του 2020».

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Φώφης Γιωτάκη στο ethnos.gr σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι άνθρωποι που δέχονται να υπογράψουν το ψήφισμα Γερουλάνου προέρχονται από όλες τις περιοχές της χώρας, παρότι στην αρχή η ανταπόκριση αφορούσε κυρίως στο λεκανοπέδιο. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ανάμεσα στους υπογράφοντες είναι μεσαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ απ όλες τις τάσεις- όπως αρκετοί από την πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη που δηλώνουν ότι “κάνουν το αυτονόητο”.

Έμπειρο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι η κίνηση Γερουλάνου δεν μπορεί να αγνοηθεί έτσι κι αλλιώς από την ηγεσία. Προβλέπει δε ότι η Φώφη Γεννηματά θα απαντήσει με την ομιλία της -αύριο το απόγευμα από το βήμα του Συνεδρίου στο ΣΕΦ- προκαλώντας όλους, όσοι αμφισβητούν τον «Οδικό Χάρτη» του Κινήματος Αλλαγής να καταθέσουν ανοιχτά την πρότασή τους στα όργανα της παράταξης.

Που σημαίνει ότι η κυρία Γεννηματά είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε συγκεκριμένες κινήσεις τις οποίες και θα γνωστοποιήσει με την δευτερολογία της, στο φινάλε του Συνεδρίου το απόγευμα της Κυριακής.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal