Στον εισαγγελέα ο συλληφθείς για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο γραφείο του Κικίλια

Ένα από τα τρικάκια που πέταξαν τα μέλη του Ρουβίκωνα στο γραφείο του υπουργού Υγείας. φωτο via Twitter@Vkikilias




Τρικάκια με συνθήματα για τη δημόσια υγεία πέταξαν λίγο μετά τη μιάμιση το μεσημέρι  στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, στην οδό Κριεζώτου, αντιεξουσιαστές-μέλη του

Ρουβίκωνα. Τα 5 μέλη του Ρουβίκωνα, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, πέταξαν επίσης και μπογιές στην πόρτα του γραφείου.

Ο αστυνομικός του γραφείου του υπουργού Υγείας τους καταδίωξε και συνέλαβε τον έναv ο οποίος προσήχθη.

«Προς τους ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ρουβίκωνες που εισέβαλαν με βία στο πολιτικό μου γραφείο και εκφόβισαν, απείλησαν και τραμπούκισαν τους εργαζόμενους: ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ. Στο πρόσωπο του αστυνομικού που συνέλαβε τον 1 από τους 4, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία» έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter o Βασίλης Κικίλιας.

Αργά το απόγευμα σήμερα έγινε γνωστό ότι ο 23χρονος που συνελήφθη κατά την επίθεση του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες  της απρόκλητης φθοράς και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Ο 23χρονος συνελήφθη από αστυνομικό που τον καταδίωξε αμέσως μετά την επίθεση των μελών του «Ρουβίκωνα». Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται ο συγκεκριμένος 23χρονος.

Σημειώνεται, επίσης, ότι ο «Ρουβίκωνας» μετά την επίθεση έκανε σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ο “Τυφώνας” στη Σαντορίνη: Μαζεύει πλαστικά, σαμπρέλες, μπαταρίες και έπιπλα απ’ τις ακτές

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: