Ένα από τα τρικάκια που πέταξαν τα μέλη του Ρουβίκωνα στο γραφείο του υπουργού Υγείας. φωτο via [email protected]

Στον εισαγγελέα ο συλληφθείς για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο γραφείο του Κικίλια

Τρικάκια με συνθήματα για τη δημόσια υγεία πέταξαν λίγο μετά τη μιάμιση το μεσημέρι  στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, στην οδό Κριεζώτου, αντιεξουσιαστές-μέλη του

Ρουβίκωνα. Τα 5 μέλη του Ρουβίκωνα, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, πέταξαν επίσης και μπογιές στην πόρτα του γραφείου.

Ο αστυνομικός του γραφείου του υπουργού Υγείας τους καταδίωξε και συνέλαβε τον έναv ο οποίος προσήχθη.

«Προς τους ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ρουβίκωνες που εισέβαλαν με βία στο πολιτικό μου γραφείο και εκφόβισαν, απείλησαν και τραμπούκισαν τους εργαζόμενους: ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ. Στο πρόσωπο του αστυνομικού που συνέλαβε τον 1 από τους 4, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία» έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter o Βασίλης Κικίλιας.

Αργά το απόγευμα σήμερα έγινε γνωστό ότι ο 23χρονος που συνελήφθη κατά την επίθεση του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες  της απρόκλητης φθοράς και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Ο 23χρονος συνελήφθη από αστυνομικό που τον καταδίωξε αμέσως μετά την επίθεση των μελών του «Ρουβίκωνα». Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται ο συγκεκριμένος 23χρονος.

Σημειώνεται, επίσης, ότι ο «Ρουβίκωνας» μετά την επίθεση έκανε σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ο “Τυφώνας” στη Σαντορίνη: Μαζεύει πλαστικά, σαμπρέλες, μπαταρίες και έπιπλα απ’ τις ακτές