Αποκλεισμός ενός μήνα στον Μελισσανίδη: Μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ΟΑΚΑ

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα και πρόστιμο 10.000 ευρώ τιμώρησε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ ΑΕΚ τιμωρήθηκε για την είσοδό του στα αποδυτήρια των διαιτητών, κατά την ανάπαυλα του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (29/9) με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο αθλητικός δικαστής απάλλαξε, αντίθετα, τον Γιάννη Παπαδόπουλο, που αντιμετώπιζε ανάλογη κατηγορία, ενώ στην Ένωση επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 24.500 ευρώ, για τη συμπεριφορά του Δ. Μελισσανίδη, για υβριστικά συνθήματα και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της.

Παράλληλα, ο αθλητικός δικαστής επέβαλε πρόστιμα 6.000 ευρώ στον Ατρόμητο (για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό), 2.000 ευρώ στον Ολυμπιακό (για το ματς με τη Λαμία) και 4.000 ευρώ στον Πανιώνιο (για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό).

Τέλος, με πρόστιμο 5.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες τιμωρήθηκε ο διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος του Παναιτωλικού, Γεράσιμος Μπελεβώνης, για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον Ατρόμητο. Ισόποσο πρόστιμο θα πληρώσει και η ΠΑΕ του Αγρινίου, ως συνυπεύθυνη.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τον “χαρτοπόλεμο” ανακοινώσεων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για το ντέρμπι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: