Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Γκάνγκστερ και τρελός ο Τραμπ, όσο για τους οπαδούς του γάμ… τους [video]

File photo via Facebook




Λάβρος κατά του προέδρου Τραμπ εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά ο αστέρας του Χόλιγουντ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, φιλοξενούμενος σε εκπομπή του CNN, όπου δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του τόσο για τον Αμερικανό πρόεδρο όσο και για τους οπαδούς του.

“Γκάνγκστερ” και “τρελός” ήταν δυο απ’ τους χαρακτηρισμούς που επιφύλαξε για τον Τραμπ ο Ντε Νίρο, ενώ αναφερόμενος στις επιθέσεις που δέχεται από τους οπαδούς του ρεπουμπλικανού προέδρου, περιορίστηκε να πει στον τηλεπαρουσιαστή: “Γάμ… τους”…

«Φτάσαμε αυτός ο τύπος να λειτουργεί σαν γκάνγκστερ. Έρχεται μόνος, λέει πράγματα, κάνει πράγματα. Και εμείς λέμε ότι το ένα τρομερό, το άλλο είναι τρομερό, ότι είναι μία τρομερή κατάσταση. Εκείνος όμως συνεχίζει και συνεχίζει και συνεχίζει», είπε χαρακτηριστικά ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο,  ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να  εναντιώνεται στη ρητορική, την πολιτική και τις πεποιθήσεις του Ρεπουμπλικανού προέδρου.

Έτσι, αναφερόμενος στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση στις ΗΠΑ έκανε λόγο για “κρίση”: “Είμαστε σε κατάσταση κρίσης, τελεία”. Παράλληλα είπε πως ο Τραμπ “είναι ανίκανος να παραιτηθεί”.

  • “Τη μέρα μετά την εκλογή του, είπα, άσε να δούμε, δώσε του μια ευκαιρία. Ποτέ δεν ξέρεις. Θα δούμε. Όμως είναι χειρότερος απ’ όσο θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ”, είπε ο Ντε Νίρο.

Κατά την απονομή των Tony Awards, ο Ντε Νίρο ανέβηκε στο βήμα και είπε: «Ένα μόνο έχω να πω. Γ…. τον Τραμπ». Η Αμερικανός πρόεδρος είχε απαντήσει με χαρακτηρισμούς όπως «μεθύστακας» και «χαμηλού IQ άνθρωπος».

Πάντως, η συνέντευξη του Ντε Νίρο στο Twitter έχει γίνει ήδη viral

Με πληροφορίες από newsmax.com

Ωραίο το Άμστερνταμ, αλλά και πρώτο σε φορολογία τουριστών σε όλη την Ευρώπη

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: